Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Пак за Коника-Минолта ?????
Автор: bri   
Дата:   02-04-06 10:53

Здравейте!

Пак с моята Коника-Минолта...
Аз ли не правя нещо както трябва, апарата ли не е както трябва - не зная ?!?!

Но жълтеят ми тези снимки, жълтеят...
И на авто, и нанормални цветове и на вивд калърс - все е подобно. И нещо ми са замазани...
ПРедставях си ги по ясни снимките[smilie11]
Верно, че ги гледам на ТВ-то и на компютър, още не съм си разпечатвала... обаче не ми харесват.

Можете ли да ми кажете къде мога да видя направени снимки с DIMAGE Z5? Искам да се уверя, че аз не щракам както трябва.[smilie22]

Отговори на това съобщение
 Re: Пак за Коника-Минолта ?????
Автор: ibk   
Дата:   02-04-06 10:57

http://www.pbase.com/cameras/minolta/dimage_z5

Автор: pmartinov   
Дата:   02-04-06 11:01

bri

За да получиш адекватен отговор трябва да се видят снимките !

https://photo-forum.net/joro/emoticons/juggle.gif

Друг начин няма [smilie8]

Автор: bri   
Дата:   02-04-06 11:07

Разбирам...

Ами ще пробвам да кача две-три...пък да видим.

No Subject
Автор: evlampirion   
Дата:   02-04-06 12:45

Публикацията е редактирана (03-04-06 10:49)

Автор: de5   
Дата:   02-04-06 13:31

преди да прочетеш внимателно книжката към апарата свестни снимки трудно ше се получат,
съшо така и електронния учебмик на бони

пробваи снимка от статив
разбери какво е баланс на бялото

Автор: hotsnail   
Дата:   02-04-06 13:38

снимай на вън на светло и виж как е.

По принцип може малко да бяга към жълтото при снимки на закрито без светкавица. Ако не достатъчно светло и няма светкавица трудно ще стане остра снимка. Би трябвало нещо да мига и да се оплаква апарата ако не му стига светлина.

А и не ги гледай на 100% zoom снимките ам добри няма да излезнат. По принцип и на Телевизор .... си е мазало, на компютър би трябвало да е добре

Автор: ilia_dm   
Дата:   02-04-06 13:53

използвам КМ-z-5 вече една година и за мен фотоапаратът /за този клас /е най добрия Можете да видите снимките в моя профил/последен пейзаж-"Моят парк в .."ако има нещо ето ви E-mail iii_dm@abv.bg

Автор: aazaa   
Дата:   02-04-06 17:09

Като ги гледам (снимките) пожизнено няма да си купя такъв апарат!!!Поне не им прави антиреклама[smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   02-04-06 17:10

използвам КМ-z-5 вече една година и за мен фотоапаратът /за този клас /е най добрия Можете да видите снимките в моя профил/последен пейзаж-"Моят парк в .."ако има нещо ето ви E-mail iii_dm@abv.bg [smilie5] [smilie5] [smilie5] За този пост ставаше въпрос де.......[smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: nemchev   
Дата:   02-04-06 17:13

то пък твойте....айде без таквиа изказвания...притичай и през моя профил да наплюваш...повечето са с минолта[smilie23]

Автор: bokser   
Дата:   02-04-06 17:49

Като гледам не става въпрос за ОПЛЮВАНЕ, аз се бях засилил да го купувам за една колежка в понеделник, но като видях снимките се позамислих.Съфорумеца наистина не е "представил" апарата в добрата му светлина - по ми прилича на - АЗ се пре....., що се не пре.... и ТИ![smilie5] Утре ще го купя, но съм сигурен, че ако ги видеха тези снимки, щяха да са резервирани към моя избор и да ме питат, дали не се отнасям безотговорно към парите им?![smilie5] [smilie5]

Дата:   02-04-06 17:58

нищо му няма на апарата...зависи кои как го ползва...аз тва искам да кажа....не друго...да не си правят генерални изводи от надписа на апарата...тва че пише коника минолта не значи нищо[smilie24]

Дата:   02-04-06 18:00

Я виж тук, няма нищо общо с показаното по-горе[smilie5] http://www.dpreview.com/gallery/konicaminoltaz5_samples/[beer] [beer] [beer]

Дата:   02-04-06 18:26

пак ще повторя става въпрос за фотоапарат от класа на 5 мега пиксела ще повторя че става въпрос за лично мнение на базата на едногодишен опит колкото до другото видях профилите на тези които критикуваха и ще кажа-вашето мнение не ме интересува има рейтинг за тая работа

Дата:   02-04-06 18:34

nemchev - явно си разбирач, но да рекламираш нещо (фотоапарат), като "най-добрия в тоя клас" и да показваш снимки направени все едно с GSM, е МЕКО КАЗАНО адски СМЕШНО - АНТИРЕКЛАМА!!! Ако от качеството на тези снимки, трябваше да си избереш дадена марка фотоапарат? Имах забележка към снимките,не към апарата,ама карай[beer]

Дата:   02-04-06 18:37

ок аз просто искам да не си правите изводи от марката на апарата....че тука има такова отношение...абе дано сме се разбрали[smilie24]

Дата:   02-04-06 18:41

имам 2 броя от марката[smilie5] [beer] [beer] [beer]

Автор: de5   
Дата:   02-04-06 18:50

ако под клас на апарата
се разбира ЦЕНОВИЯ клас до 500лв. то той е най-добрия

но ако под клас на апарата
се разбира друг параметър то тогава той НЕ Е най-добрия

Автор: sevie   
Дата:   02-04-06 18:54

Апаратът си прави много хубави снимки. Явно пипането във ФШ е направило снимките по-некачествени.
А относно проблема на бри - трябва да се видят снимите и от други хора - може да не е калибриран монитора , на който гледаш снимките, а за телевизора изобщо няма да говорим!

Дата:   02-04-06 19:20

Автор: ilia_dm
Дата: 02-04-06 18:26

.....колкото до другото видях профилите на тези които критикуваха и ще кажа-вашето мнение не ме интересува има рейтинг за тая работа[smilie5] [smilie5] [smilie5] Щом този рейтинг те ВОДИ във фотографията[smilie10] [smilie5] [smilie5]

Дата:   02-04-06 19:43

ами да защото рейтинга се формира не от мнението на двама трима

Дата:   02-04-06 19:47

Ясно[smilie5] [beer] [beer] [beer][shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak]

Публикацията е редактирана (02-04-06 19:48)

Автор: dircho   
Дата:   02-04-06 20:41

В профила ми има снимки правени с Z3,който няма особенна разлика с петицата,имаш ръчна настройка на баланса на бялото...[smilie25]

Автор: Crossblade   
Дата:   03-04-06 00:04

И в моя има няколко.

Не ме кефи за нощни снимки [smilie23] иначе е готин [smilie5] и съм доволен [smilie24]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна