Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 помощ!!!
Автор: flipbeat   
Дата:   01-04-06 21:58

преди малко ми съобщиха,че в понеделник заминавам да снимам военни маневри в Ново село,но за всеобщо съжаление още не ми е пристигнало дългото варио...[smilie11] и се чудех дали мога да наема отнякъде канонско 70-300 или подобно.моля,ако някой знае,има и иска да помогне ще му бъда безкрайно благодарен!!!знам,че темата ми е нелепа,но още по-нелепо е да пътуваш 300 км само с едно 28-90мм!!!става въпрос за един ден!

Отговори на това съобщение
 Re: помощ!!!
Автор: naik   
Дата:   01-04-06 23:18

Няма по лошо нещо от това да се давиш на 1 април и хората да си мислят,че се базикаш [smilie3]

Дата:   02-04-06 00:05

и-и-и,верно,бе...ебаси тъпото!

Автор: royal   
Дата:   02-04-06 00:15

flipbeat , не се плаши .. избъзикали са те (1 април ) , ти за фотограф не ставаш - по скоро са те наели за подвижна мишена на маневрите , така че дали ше мааш гащи с 28-90мм или c поголема дупка отзад , се тая , се ше те нацелят с гаубицата в 10ката [smilie5]

Публикацията е редактирана (02-04-06 01:58)

Дата:   02-04-06 11:26

royal,умри в мъки[smilie5]

Дата:   02-04-06 12:00

драги съфорумци,наистина ми е важно.готов съм да платя разумен наем и да оставя нещо в залог!!!

Дата:   02-04-06 14:14

драги съфорумци,наистина ми е важно.готов съм да платя разумен наем и да оставя нещо в залог!!!

Автор: artista   
Дата:   02-04-06 16:18

prav e royal-a , kato ti gledam profila ..i 4ep za bure ne stava ot teb , izbazikali sa te [smilie5]

Автор: e-mil   
Дата:   02-04-06 20:11

Не му се смейте!
Познавам момчето. Вярно, че за художествена фотограф още много хляб трябва да яде, но няма да се учудя ако са му поръчали репортаж.
Тони, никой няма да си даде обектива под наем - по-скоро ще ти даде жена си да я водиш на излет. Sorry!

първа  назад  1     всички  напред  последна