Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Питане за определена светкавица...
Автор: zoomaniak   
Дата:   01-04-06 18:38

Чета тука едни книжки на НГ и искам да попитам къде има такива светкавици в родината ни. Дето са на кабел и мога да държа в лявата си ръка светкавицата в дясната примерно апарата. Било от статив и т н...Говориме за допълнителната (външна)светкавица...Ако знаете цени; магазини - пишете. Ако ли не - здраве да е. А и мнения за тез светкавици - нещо са ме привлекли те....[smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: Питане за определена светкавица...
Автор: Mimic   
Дата:   01-04-06 18:49

Никога не съм снимал със светкавица и определено не съм много наясно ама доколкото съм чел, има си кабелче дето ти връзва светкавицата към тялото ... поне за каноните, ама не виждам причини при другите апарати да е различно ...

Автор: Mimic   
Дата:   01-04-06 18:51

Намерих го - Canon Off Camera Shoe Cord

https://photo-forum.net/static/forum/2006-04/jabm0550.JPG
http://www.bhphotovideo.com/images/items/12972.jpg

Автор: NI   
Дата:   01-04-06 18:52

Погледни си ICQ-то

Автор: Sidewinder   
Дата:   01-04-06 18:56

Мисля, че би ти свършила работа каквато и да е светкавица , която има И кабел за включване към синхроконтакта на фотоапарата. Даже си спомням , че имаше и едни руски модели, които се включваха само чрез кабел, независимо, че имаха и пластмасова "обувка" за закачане към гнездото на апарата. Доколкото знам, ти си фен на лентата,а голяма част от (по-истинските) лентови тела имат такива синхроконтакти. И след като си намерил подходяща светкавица, можеш сам да удължиш кабелчето(за да се държи с лявата ръка) или да помолиш някого да свърши това. Това е. Ако имаш повече въпроси, пиши на мейла

Дата:   01-04-06 19:26

Ни [smilie24] Благодаря и на останалите....получих каквото търсех [smilie24] [beer]

Дата:   01-04-06 19:49

сетих се нещо. а да знаете за кабелче едно което свързва светкавицата с апарата. тоест универсален кабел за никони[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна