Автор: dimi_borgir
Дата: 01-04-06 10:35
Със 7Д снимам от няколко месеца и да се говори за компромис е шега. Имай предвид, че първоначално "компромисът" е бил по-скъп от 20Д. Сега за 2000 лева го подаряват със страхотния 17-35 ф/2,8. Сравни го с Канона само по цена.
За цени като говорим - имай предвид Anti-Shake системата... (която при мен работи перфектно, има и достатъчно тестове онлайн, но няма да ти давам препратки)
От моя опит казвам, че Минолтата е страхотен апарат. За качество на изображението има достатъчно примери в нета. Според мен и за моите нужди - перфектно. 2МП за мен (и според мен по принцип) не са от голямо значение. Но на мен (май и на повечето хора) повече от 6 не им трябват.
Разбира се, задава се въпросът, коя система по си струва.. (и пак имай предвид предимствата на Анти-Шейка)
Ако цената беше такава, каквато Минолта я обявиха при появата на 7Д, бих се колебал. Но при сегашните цени, не бих. Ако имаш вече Канон-обективи, не ти трябва Минолта. Аз лично нямах и засега съм убеден, че съм взел добро решение.
Сега да снимаме и да не говорим много много за апарати, за да не ги урочасаме ;)
Поздрави и наслука при избора!
|
|