Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 От FZ30 на DSLR
Автор: CYPER   
Дата:   30-03-06 19:15

Последно време паднаха доста цените на евтините DSLR и почнах сериозно да се замислям за скок [shtrak]
Обаче все още не мога да се навия напълно и засега само събирам кураж [smilie18]

FZ30 мога да го продавам за около 330-350 паунда + още максимум 500 паунда допълнително. Тоест общо мога да дам около 800 паунда (~1400$). Тялото ще е или 350D или D50/D70, ама това на по-късен етап ще го умувам. 350D ми е 440 паунда, а D50 380 паунда. Остават около 400 паунда за обективи (поне китов ще имам [smilie24] )

И си имам едни въпросчета без отговор в главицата [smilie18]

Искам ми се ако взема DSLR да си купя обектив/обективи с zoom, колкото на FZ30 + поне 18mm wide. Кажете ми моля ви как е по-добре да се направи - един скъп, универсален или пък 2 такива (един за wide и един за tele)

Т'ва се сещам за сега [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: От FZ30 на DSLR
Автор: asahi   
Дата:   30-03-06 19:21

НАй-добре е да продадеш Панасоника сега на добра цена, после да изчакаш поне 6 месеца и глей тогава какви перспективи се откриват пред теб!

Дата:   30-03-06 19:25

А не ми харесва този вариант - 6 месеца без апарат [smilie10] е много зле [smilie2]

Пък и след 6 месеца сигурно ще мога да извадя още пари, ама няма да искам - бахти аз съм любител, не искам да купувам 20D/30D. Искам Level Entry DSLR с хубави стъкла и толкова. Да видя/ да пипна.

Автор: onlineivo   
Дата:   30-03-06 19:38

CYPER, идваш на сБирките, пиеш бира и пипаш. На последната такава на която ходих половината бяхме със 350д [smilie5]

Дата:   30-03-06 19:40

onlineivo, мерси за поканата, ама са ми малко далечко тия сбирки [smilie2]

Автор: loveforever   
Дата:   30-03-06 19:52

Аз си взех КМ5Д - любител съм и съм много доволна - и цената добра, има и стабилизация 3 стопа, а и е много удобна. Като цена с китовия и един 70-300 на Сигма ми се върза 1700 лв. Съвета ми е да го имаш предвид като вариант защото апарата е наистина хубав, а и ако си фен на по-стари и ефтини обективи също става.

Дата:   30-03-06 19:58

Казват апетитът идвал с яденето.

Най-големия магазин за фото техника в UK предлага Canon 20D (с китовия) + 1GB Compact Flash карта за 2150лв по-курса, което си е далавера отвсякъде.

Няма да останат пари за хубави обективи, ама то има време [smilie8]

Автор: deyo   
Дата:   30-03-06 20:11

330 паунда ще го продадеш? Браво бе, начи като реша да си продавам ФЗ 30-ката ти го пращам да го шиткаш [smilie5] [beer]

Дата:   30-03-06 20:32

Ами на Ebay вървят по минимум 350 паунда, ама от Хонг Конг. А моя е в UK, тоест продавача 100% няма да плати мито [smilie24]

А ако сметка и всички аксесоари, които имам за него - поне още 50 паунда и от там [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна