Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Идеалните модели
Автор: mariko   
Дата:   30-03-06 17:23

"Жените, които знаят, че никога няма да станат звезди и отричат пластичната хирургия и имплантите, трябва да се примирят с тялото си. Много от нас, обикновените жени, обаче не искат да се примирят. И водят своята тиха битка с тялото: изтощителни диети, досадни часове във фитнеса, лишения от едно или друго нещо в името на стройната фигура.

Някои жени превръщат битката във война - обикновено я печелят, като свалят 20 килограма, но губят себе си. Не, те не са анорексички, защото анорексията е психическо заболяване и е омраза, насочена навътре - към собственото тяло. Жените, които печелят битката с килограмите, но губят себе си, обикновено се познават отдалеч: те излъчват не щастие и хармония, а една особена нервност, тревожност и липса на щастие. Красивото и слабо тяло не прави жената щастлива.

Щастлива я прави удоволствието да живее в собственото си тяло. Жената, която живее в хармония с тялото си - било то с малки гърди или със стрии след раждане, е красива. "

Тази статия ме наведе на мисълта, че телата в форума са близки до идеалните или поне се спазват определени пропорции... Никой не снима пълни/грозни или поне са много малко...Може би защото това е по трудно...по трудно да се покаже чара на една обикновенна жена, отколкото да се спечелят точки с анорексични момичета...

Отговори на това съобщение
 Re: Идеалните модели
Автор: deyo   
Дата:   30-03-06 17:30

Ами ако искаш да си професионален модел, трябва да си поддържаш тялото, а и не само тогава. Все едно аз да съм фитнес инструктор, и да имам шкембе и задник метър на два - не става.
Според мен всеки човек трябва сам да си налага някакви ограничения и да си поддържа тялото по един или друг начин. В противен случай, всички ще заприличаме на лоени топки, по пример на братята хамерикантси. [smilie6]

Друг е въпроса, че има хора, които обичат да снимат РАЗЛИЧНИ момичета, погледни профила на Faber, например.

Автор: mystic   
Дата:   30-03-06 17:31

Пълни глупости [smilie23]

Автор: dau   
Дата:   30-03-06 17:39

Марико не е точно така!

Във всеки човек има нещо красиво въпроса е как да го покажеш.

При една красива добре изглеждаща жена е много лесно да и направиш добър портрет!

Ако не изглежда толкова добре се иска много внимание, старание и познаване на човешката психология от фотографа!

Е това е вече трудното и мисля че малко хора го владеят.

Почти всички известни световни фотографи, които снимат хора (изключвам мода и реклами и подобни) моделите им не са с перфектни тела или визия...

но при тях винаги са красиви, защото това са добри познавачи на човешката душа...

Другото е само обвивка, която да можеш да покажеш по подходящ начин!

Дата:   30-03-06 17:45

и аз мисля така

Автор: PolarBear   
Дата:   30-03-06 17:46

dau, съгласен съм с теб, но ми се струва, че и mariko каза същото...

Автор: pitan4o   
Дата:   30-03-06 17:49

Глупости или не няма значение! Важното е, че според mariko
Радостта е розова в жЕлта рамка?

Дата:   30-03-06 17:51

хахаха...мдаа[thankyou]

Автор: dau   
Дата:   30-03-06 17:54

Ми може и това да е казала Марико, ама явно някъде съм го изгубил м/у анорексичките килограмите, диетите и пластичните интервенции, т.е. неща които все не разбирам ...

Автор: Canon   
Дата:   30-03-06 18:32

като каза
"...добри познавачи на човешката душа..."

Срещат се три глухи стари баби. Едната казала:
- Ей, едно време, ей такива домати имаше...(и показала с ръце, колко големи са доматите)
- Ей, едно време, ей такива краставици имаше... - казала втората и показала с ръце, колко големи са били краставиците)
- Ти душата гледай... - недоразбрало обобщила третата.

Автор: pitan4o   
Дата:   30-03-06 18:41

Може би защото това е по трудно...по трудно да се покаже чара на една обикновенна жена, отколкото да се спечелят точки с анорексични момичета...
Каква анорексия,.......... какви момичета.......... и .......КАКВИ ТОЧКИ

Я виж тук, mariko [smile] [smile] [smile] и тогава пак кажи нещо
https://photo-forum.net/static/forum/2017-04/mybs0189.JPG
https://photo-forum.net/imgs_thumbs/167/a_1143524155_Final-2-Forum.jpg

https://photo-forum.net/imgs/167/a_1143524155_Final-2-Forum.jpg

Автор: asahi   
Дата:   30-03-06 18:48

Идеалният модел е:
1. С добра дисциплина. Идва на срещата навреме, в добро настроение и не те прави съпричастен на личните си проблеми.
2. Прави това, за което сте се уговорили.
3. Има излъчване и е добър артист. Не стои на снимката като зелено борче, а може да изразява поръчаните му емоции.
4. И разни такива, несвързани с телесни мерки. Щото добре изглеждащи момичета има доста, но за модели не стават.

Автор: maddam111   
Дата:   30-03-06 19:21

Асахи - става дума за модела като физика по-скоро!

Марико Сан- правилни са ти наблюденията [smilie24] [smilie5]

сега ще се намерят хора да кажат че изобщо не е задьлжително добрите снимки да се правят на физически красив модел- обаче преди малко сьщия човек е написал:"УОУ, какьв крак!" [smilie8] нормално е ...

[beer]

Автор: IDA   
Дата:   30-03-06 19:34

Идеалният модел ли? Ами този, който има любящ мъж фотограф.

Автор: asahi   
Дата:   30-03-06 19:36

Модел е професия.

Ето ти кофти сценарий:

Снимаш сесия за реклама на дрехи. Избираш някакво заведение с подходящ интериор и го наемаш за периода 10-14 часа на следващия ден. Наемаш осветление и гримьор. Наемаш моделът с перфектната физика.

Става утре, 10 часа. Разпънал си осветлението и си готов за работа. Супер-модела го няма. Телефонът и е изключен. Към 12 все пак го вдига сънено и ти казва, че снощи... Пристига в 13:30 със сенки под очите, отегчена от живота. Заявява ти: Давай да снимаме, че в 15 часа имам среща с АБВ.

Може и по-зле.

Автор: loveforever   
Дата:   30-03-06 20:08

"Красивото и слабо тяло не прави жената щастлива." - Да, наистина щастието не идва от добрия изглед на фигурата, но предпочитам да го имам, че да мога да не мисля за него а да се радвам на остналите неща дето носят щастие [smile]

Автор: maddam111   
Дата:   30-03-06 20:09

на мен не ми е идвала манекенка за ревю...[smilie8]

изпаднах в тиха паника! [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна