Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Не ми дава да гласувам ???
Автор: herobero   
Дата:   26-07-04 23:22

Изкарва ми някакво съобщение че не мога да гласувам и искам това ако може да бъде оправено ...

Не пиша във форума, не съм чел правилата и чесно казано в момента това моито е ламерщина ма хаиде ...

Отговори на това съобщение
 Re: Не ми дава да гласувам ???
Автор: marto   
Дата:   26-07-04 23:23

Да,да така е [smilie19]

Автор: boni   
Дата:   26-07-04 23:25

Ami procheti pravilata pyrvo. Ne mojesh da glasuvash samo za tekushtia konkurs,zashtoto kym startiraneto mu niamash kacheni snimki vav saita.

Автор: herobero   
Дата:   26-07-04 23:31

незнам това е глупаво ... приятел ми дава линкове със снимките си и искам да гласувам за тях ! Да не искате да кажете че понеже не снимам съм по-долу на стълбицата от щракачите ? Тва много мяза на комунистическа дискриминация .... като саита има проблеми със сигорноста да си ги оправи за да не рефлектира върху юзерите ....
за пример давам този саит http://www.hulite.net/ хората имаха същите проблеми като тук ... вижте как са ги решили :о)

Автор: Георги   
Дата:   26-07-04 23:36

херо гориш майна :-)

Автор: boni   
Дата:   26-07-04 23:37

Давай каквито си искаш примери,но правилата са такива и такива ще си останат.
А да коментираш кое е глупаво ... На мен ми се струва глупаво това което каза ти,че приятел ти е дал линкове да гласуваш за снимките му. Ами точно заради такива като тебе и твоя приятел са такива правилата. Защото ти влизаш тука за да гласуваш с линковете на приятеля си ,а не да разгледаш всичко и да гласуваш по съвест. Твоя случай само ме успокоява,че сме взели правилното решение относно гласуването и сме попресякли шуробаджанащината.

Автор: marto   
Дата:   26-07-04 23:38

boni [smilie24]

Автор: Brummaker   
Дата:   26-07-04 23:41

ахъм [smilie24]
/аз така отрязах една колежка, че сега не ми говори в коридора [smilie18] /

Автор: machine_head   
Дата:   26-07-04 23:45

брех бруме ако е за колежка имам 3 регистрации със снимки бре свиркай само [smilie21]

Дата:   26-07-04 23:47

И за ко ?
Ако е за този Самсунг - ами аз си /ще/ имам по-добър. И като теглиш чертата ко остааа - кефа от хубавите снимки.
/та мани, нема ъ свиркам, но ще го имам в предвид [smilie5] /

[beer]

Автор: machine_head   
Дата:   26-07-04 23:55

абре кой ти говори за самсунг бре, доколкото скивам става въпрос за колежка бре [smilie21]

Дата:   26-07-04 23:58

Не бе - една колежка се попрестара и аз се постарах да обясня защо 10 или 20 точки не ме правят по-щастлив...Та затова така стана ..
Иначе колежките..това а друга тема...[beer]

Автор: jumbo   
Дата:   27-07-04 00:02

ти нещо караш ли се какво???? че не мога да се светна на нагло поведение
що смяташ че трябва да се търпи бастунията на приятеля си и да има шуробаджанашко гласуване а?
немаш грижи аз работя във фирма с над 100 компа и кво да мина през целия офис и дакажа пичове чако за мен нали знаете
след което обикалям още няколко фирми в които съм в перфектно отношение или даже не пращам и като последен бастун линкове и казвам е за тоз шедьовър ше гласувате

правилата са железни и режат точно такива калитковци кат теб дето гласуват за някой си а не за нещо добро [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: zgrync   
Дата:   27-07-04 00:06

+

Автор: TPECHAT   
Дата:   27-07-04 00:10

are mahai se

първа  назад  1     всички  напред  последна