Автор: ksuhorukov
Дата: 27-03-06 13:06
Съгласен съм със всички мнения на гореизброените. Но аз говоря за снимките по принцип, а не за тези, които са тук в галерията ми. Няма я остротата на снимките като цяло. Гледах една презентация на Борисов. Мисля че бориссов2 беше, във Венеция ако не греша. Сигурен съм, че има шарп, но без детайл шарпа не помага. Е не съм виждал такива лица никъде другаде. Снимката на човека която е в ревюто на ФЗ 30 във Фотофорума също е кропвана и сейвана за уеб, обаче силно се разминава с моите. Мога да ви дам поне 20 снимки на коне, като този във профила ми, е няма един остър. Всички са едни такива леко феерични. Снимани са на много висока скорост и проблема не е в експозицията. Ще пробвам с настройките коио Бони предложи и ще видя има ли резултат. Обаче знам, че аз не правя снимки, като тези по сайтовете и ревютата. Разбира се, първо търся причината в мен. Немога да се науча да ползвам този АЕ Лок. Просто изключвам че има такава функция.
Другото което искам да питам е на какъв АФ метеринг да снимма, на 9 зонов, 3 високоскоростен, 1-високоскоростен, 1 обикновен....спота е ясен кога е?
|
|