Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 конкурсър на коника-минолта
Автор: h_bio   
Дата:   27-03-06 12:41

Не мислите ли че, има недомислица по отнощение на последователността на тематичните цикли от конкурса. Моето лично мнение е, че "когато природата заспива" трбваше да е първи. Не заради друго, но по време този цикъл съвпада с пролетта - определено свързана с пробуждането на природата. От тази гледна точка смятам, че щеше да е по-подходящо тази част от конкурса да се проведе първа - през есента, когато щеше да е по-лесно да се намерят кадри с подходящи сюжети.

Отговори на това съобщение
 Re: конкурсър на коника-минолта
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   27-03-06 12:44

[smilie5] [smilie21]
ми да, верно [smilie7]
Е аз съм пас и без това [smilie21]

Автор: h_bio   
Дата:   27-03-06 12:45

[cool] абе то и аз съм пас, но смятам, че по щеше да иам кво да се види в галерията

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   27-03-06 12:49

коника-минолта тука ли даваха ДСЛР-ите, и ако е така, как се печелят - тънкости някои ще сподели ли, Q листи ако трябва да даде и т.н. Ано ли е конкурса?

Автор: mim4ik   
Дата:   03-04-06 02:54

и аз дълго мислих върху сюжет "кога-то природата спи" и резултатът бе че всъщност Тя никога не спи, това е само привидно...спи си Човекът!!! така че ...

първа  назад  1     всички  напред  последна