Автор: Nelvis
Дата: 26-07-04 22:11
Драги участници във PHOTO-FORUM.NET,отскоро участвам в конкурсите и с известно закъснение осмислих регламента,което ме наведе на доста мрачни мисли и съмнения в коректността на вота.За никого не е тайна вече, че някои от участниците имат свой контингент от верни гласоподаватели.Освен това до м.октомври има доста време, а някак много странно някои снимки вече са събрали над 300 точки.Нима сме толкова сигурни, че наи-добрите неща няма да бъдат представени в края на конкурса?! Затова предлагам гласуването занапред да става 1-2 седмици преди крайния срок,а дотогава да бъдат изказвани само мнения.Може би погледът върху цялата колекция ще накара клакьорите с остатъци от съвест да проявят честност спрямо себе си и останалите участници във форума.Или е по-добре оценяването да се извършва от "добрите"стари тоталитарни журита, което в сравнение със сегашния модел е май по-добрия вариант.Може някои да ме намразят затова,но аз обичам истината и не го правя заради няколкото си снимки във форума, а в името на един по-коректен и почтен начин на оценка.А лично за мен истинската фотография е не постъновъчната, а фотографията на мига,на находката, на неповторимия момент от ежедневието,затова всеки от нас вярва,че ще бъде на точното място в точното време с насочен фотоапарат във вярната посока.Желая го на всички!Но кой ще оцени такава снимка, след като вече сме гласували? Поздравявам всички във PHOTO_FORUM.NET: NELVIS![[beer]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gif)
Публикацията е редактирана (26-07-04 22:43)
|
|