Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 фотошоп
Автор: sentero   
Дата:   25-03-06 20:57

Бихте ли ми казали коя версия на програмата е най-добрата и си струва да се инсталира?Сега свалям някаква Photoshop CS.CE ...https://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonHelp3.gif

Отговори на това съобщение
 Re: фотошоп
Автор: e-mil   
Дата:   25-03-06 21:00

Най-добра за какво?
Колкото по-нова толкова по-добра, но зависи за какво ще я използваш.

Дата:   25-03-06 21:04

За обработване на снимки най-вече ми трябва, не с професионална цел, а чисто любителски. Така или иначе тепърва трябва да се уча как да работя с ФШ. А предполагам, към програмата има и набор от плъгини, които е препоръчително да се инсталират

Дата:   25-03-06 21:09

Ами щом тепърва ще се учиш си инсталирай такава версия, за която можеш да намериш литература.
Програмата има филтри, които се инсталират заедно с нея и на първо време са ти абсолютно достатъчни. После като изпиташ нужда от нещо друго ще го търсиш тогава. Няма смисъл да слагаш плъгини, които няма да ползваш.

Дата:   25-03-06 21:20

добре де, все пак по-добре да инсталирам някоя добра версия, отколкото която и да е ...?[smilie8]

Автор: Synthy_xxx   
Дата:   25-03-06 21:26

от 5 насам всички са много добри. особено 7 [smilie24] CS2 е бъгава и лакома, при това по много и от двете...

Дата:   25-03-06 21:31

Ами... няма по-добра и по-лоша.
Ако само ше кадрираш снимките и ще пипаш контраст, яркост и цвят, можеш да сложиш и по-стара версия.
Ако се занимаваш с уеб-дизайн и искаш по-широки възможности - съответно новите версии ще ти свършат по-добра работа.
Ако компютърът ти е слаб - по стара, ако е нов... и изобщо първо човек си определя задачата и после търси подходящия инструмент, а не обратното.
Освен това, как ще учиш Фотошоп? С книга на български, с уроци от Интернет, с питане във форума или с четене на Help-а? Ако не можеш да си позволиш книга за 30 лв, или не знаеш английски значи ще търсиш друг начин. И ако питането ти е специализирано този друг начин трябва да съответства на версията (въпреки че основните менюта са същите от доста версии насам.)

Автор: de5   
Дата:   25-03-06 21:33

търси си видеоуроците в датата за тази версия има ги на руски

Дата:   25-03-06 21:43

ами не знам дали избързах, свалих от датата тази CS версия, сега я инсталирам - пише 8.00 version. Иначе компютъра ми е celeron 2,8 ghz, 256 ram, английски знам. Ако е бъгава, ще търся друга. Сега ще погледна и за уроците на руски

Дата:   25-03-06 21:46

[smilie24] ама 256МВ са и много малко, но това и сам ще го усетиш [smilie3]

Дата:   25-03-06 21:50

еми ... като събера парички за рам [smile] все пак за лаптоп по-скъпичко излиза .... Благодаря ви!

Автор: skitnik   
Дата:   25-03-06 21:56

аз работя с фотошоп 7 и за сега съм доволен и също съм с 256 ram

Дата:   25-03-06 21:57

е то зависи за какво го ползваш. мен и 2ГБ са ми малко понякога [smilie23] ама то подробности

Автор: StoyanBozhkov   
Дата:   25-03-06 21:57

Я да се включа тук и аз: моята версия е някаква Photoelements. Някой да препоръча хубава книга, може на англ. или български?

Автор: vladod   
Дата:   25-03-06 22:35

5.5 е брилянтна версия, ако няма да ти трябва за WEB приложения и за обработка на кадри в RAW формат [shtrak]

Автор: minister_of_sound   
Дата:   26-03-06 13:27

Аз съм със 7, нещо CS не ми хареса и го махнах! Сигурно защото съм свикнал със 7цата, абе 7![smilie21]

Автор: chiphead   
Дата:   26-03-06 13:38

слушай е-мил и синти, слагай седмица, земи си книжка, кат ти трябва по-голяма версия, ше си си сложил вече и рам... иначе само ше тофариш компа и ше пцуеш. тва е

Автор: skandalen   
Дата:   26-03-06 13:42

ФотошопаCS и с 512RAM е много тромав.А седмицата направо лети...Ако не си професионалист няма и да забележиш разлика във функциите между двете версии

Публикацията е редактирана (26-03-06 13:46)

Автор: chiphead   
Дата:   26-03-06 13:45

[smilie18] [smilie18] [smilie18]
за тва говорат хората по-горе ...

Автор: Marillion   
Дата:   26-03-06 15:28

Сложи си Corel Draw... за какво ти е тоз фотошоп [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Можеш да си правиш визитки!!! [smilie24]

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   26-03-06 16:53

тогава ще търся седмицата и тва е ....

Автор: грегари   
Дата:   26-03-06 17:22

ако няма да работиш в цмик, сложи си фш7-хоум едишън. ще ти върши чудесна работа за начало и ще лети. с толкова молко се задоволява, че можеш да си я натовариш на сешоара дори.

Автор: bluegirl   
Дата:   26-03-06 17:34

ФШ7 е най-новата версия, следователно с най-много екстри. Но може да се спори дали е най-добрата програма въобще. Зависи наистина за какво ти трябва, но тегли 7 пък ако не ти върши работа да знаеш че има и други програми все пак.[smile]

Автор: Стоев   
Дата:   26-03-06 17:41

Някой може ли да сподели линк към CorelDraw 8 , може и торент, да се вижда извън БГ?[smilie8]

Дата:   26-03-06 17:43

махнах CS, сложих 7, компютъра ми я зарежда точно 3 пъти по-бързо ...[smilie10]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна