Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Какво мислите за това
Автор: ivaivalito   
Дата:   24-03-06 01:43

Преди няколко дена си купих ей това апаратче Panasonic Lumix DMC-LS1 4MP за 319 лева какво мислите добро ли е като за първи дигитален апарат .По точно добро ли е за цената си :) мерси много

Отговори на това съобщение
 Re: Какво мислите за това
Автор: Георги   
Дата:   24-03-06 01:44

не е ли вече късно да питаш?

щом си го взел.... радвай му се и снимай :)

Дата:   24-03-06 01:46

ами де да знам просто питам дали не съм се набутал тарся мнение.

Автор: boni   
Дата:   24-03-06 02:02

За 319лв какво повече :) За тея пари със стабилизатор друг модел няма

Автор: ivo80   
Дата:   24-03-06 02:05

Тоя апарат не го знам, но някак темата ти подстрекава да ти се отговори "мн е гаден, баси как си се набутал" (сигурно е от географската ширина), но аз все пак ще се въздържа.

Дата:   24-03-06 02:14

извинете ме момчета просто питам не може ли не всеки се е родил научен имам мерак да се занимавам с фотография и уча такова всички фотографи са малко странни.Аз по принцип съм художник .А да ви питъм друго учителя ми по фотография каза че ЛЕИКА са най добрите апарати.Какво точно е различнотопри тях че са 3-4-5 пъти по скъпи от другите а на мен като дизаин ми се виждат супер изчистени и нормални :))))) просто с какво превъзхиждат другите и до 4000 може ли да се намери нов добъ дигитален Лейка

Автор: ibk   
Дата:   24-03-06 02:39

за 4000 ... долара, може да си намериш добра ЛАЙКА (на български така се казва)... лентова.[smile]
а за различията... трябва да прочетеш. Ама много да прочетеш. Щото това за някои е религия... дори повече.
питай гугъл. LEICA се пише на английски. [smile]

а за това, че са най-добри... много, ама много по-важно е този, който я държи "лейката", да е добър, а не тя самата![smile]

Автор: borisu   
Дата:   24-03-06 04:45

Аман от религии, митове и темподобни.
Да живей функционалността.

първа  назад  1     всички  напред  последна