Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 SONY DSC-H1
Автор: gadjonov   
Дата:   16-03-06 13:52

Privet na vsichi vav foruma[smile] .Nujdaq se ot savet otnosno SONY DSC-H1.Re6ih da si kupq snosen fotoaparat[smile] .Zapo4nah ot sena 250lv. Prehvarlih pone 10 marki i modeli i vav momenta vijdate na kakvo sam se sprql.Kajete mi dalli si zaslujava parite samiq aparat.6te sam vi mnogo blagodaren ako mi dadete nqkakav savet.BLAGODARQ.

Отговори на това съобщение
 Re: SONY DSC-H1
Автор: Crossblade   
Дата:   17-03-06 20:26

Според мен - виж Konica Minolta Z5 и Panasonic FZ5.

Успех

Автор: pmartinov   
Дата:   17-03-06 20:39

Ето ти класацията:

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=295874&t=295845&phorum_uriauth=#reply_295874

Панасоник [smilie24] ФЗ 5 [smilie24]

Автор: shadowhand   
Дата:   17-03-06 20:56

Не е лош модела, но ако събереш още малко пари ще успееш да вземеш ФЗ30 или 300D на втора ръка, а там положението е много по-добро.

Автор: ABDON   
Дата:   17-03-06 21:24

300D наистина е много далеч, но да се твърди, че ФЗ 30 е осезаемо по-добър от Н1 е несериозно...

Публикацията е редактирана (17-03-06 21:25)

Автор: divo_dete   
Дата:   18-03-06 00:31

Fz 30 има толкова шум, че сонито само може да си мечтае за толкова.
Според мен сони си е много добър избор.

Автор: fvm   
Дата:   18-03-06 21:35

Мммм аз като един върл фен на качеството на Канон... ще ти препоръчам Panasonic FZ-5, просто апаратчето дава много добро качество на снимките... и единствен от Панасониците шуми в рамките на приемливото...

Ако нямаш проблеми с парите(а това означава, че не живееш в България или си Мутра) може да си купиш Канон С2 ИС... няма да имаш никакви проблеми с апарата...

Автор: B_Ball_P   
Дата:   18-03-06 22:12

Ем аз съм с това апаратче .... стига да си на светло вади добри снимки ... има бая настройки ръчни и автоматични 12 оптичен и 2 дигитален зуум който си върши идеално работата стига да имаш статив! Ако ще снимаш видео трябва да си настроил зума предварително защото по време на видео неможе да се зуумва. В снимките има много хроматични аберации(но те могат да се оправят с фотошоп) работи само с 2 батерии за разлика от почти всички в негови клас които са с 4!!!Не искам да обиждам панасоника ама шуми ужасно!!!![smilie3] Има мощна светкавица .... ако искаш може да ти пратя некви снимки с него![shtrak] [beer]

Автор: sandorio   
Дата:   19-03-06 00:43

Взимай го и не му мисли много!

И аз като теб преди 2-3 месеца писах, четох, рових ...... кво ли не!

Сони е по-добро в едно и по-лошо в друго отношение в сравнение с Канон С2 или ФЗ5 или КМ.

Поразгледай в дпревю.ком има сравнителни тестове и сам си прецени, кое е по-важно за теб - дали да шуми по-малко или да има добра стабилизация, дали ще ползваш видео със зум или не, дали ще искаш подвижен дисплей или не.

Аз си купих Канон С2 ИС и много се разочаровах, че не мога да си кроп-на или ресайз-на една вече записана снимка (Сони може) и че няма рийл тайм хистограма. Абе общо взето въпрос на софтуер. Не искам да останете с впечатление че не съм доволен от качеството на Канон-а, но очаквах повечв от машинката.

Успех в покупката!

Автор: koifish   
Дата:   19-03-06 10:14

копувай смело много е добър това за двете батерии е вярно много по леке по-бърз е от панасоника което е много важно аз го ползвам от 10 месеца и съм много доволен ако искаш ще ти испратиа един американски сайт в които ще можеш да го сравниш успоредно с панасониците - правени са еднакви снемки там се виждат вече разликите

Дата:   20-03-06 11:44

Zdrasti!Blagodarq za saveta.
Ve4e hodih vav Metro da gledam Konikata,no za neq ve4e me obediha 4e optikata ne se znaelo dali e dostata4no nadejna[smilie11] .A 6to se otnasq do Panasonika,pri nego me pritesnqva tova 4e snima vodeo samo na niska rezoliuciq[smilie9] .Po sa6tata pre4ina otkazah i mnogo snosen Olimpus SP-500UZ,za 700lv.Znam 4e go vzimam za snimki ,no vapreki tova darja da go ima kato opciq.

Публикацията е редактирана (20-03-06 11:49)

Автор: Neli78   
Дата:   20-03-06 11:56

оптиката на Коника Минолта не е достатъчно надеждна?! [smilie10] [smilie10]
Оптиката Сони Ленс е по-надеждна?! [smilie11]
Отиди до Техномаркет 3 и ще видиш перфектни снимки А4 с "ненадеждната" оптика на минолтата

Автор: Crossblade   
Дата:   21-03-06 20:41

Neli :) ти Z5 ли имаш ? ;)
Едно [smilie21] от мен имаш [beer]

Дата:   22-03-06 11:05

не, друга минолта [smile]

Автор: apollo   
Дата:   22-03-06 11:28

FZ5 и FZ30 шумят по идентичен начин!

Струвя ми се че в този случай на колебавие най добре да направиш няколко хубави портретни снимки със всяка от сапунерите, които си си набелязъл/в този случай най добре ще видиш смисълът от мегапикселите, качествата на оптиката и шумът/!

FZ30 шуми не повече от конкурентите си но поне има RAW формат! Докато съчетанието от Leica оптика и 8 мегапиксела за портрети е изключително!

Не съм работил със Sony H1 но специално като дизайн много ми харесва/леко агресивни по остри линии, голям екран и т.н./! Все пак обърни внимание на качествата на оптиката!

Дата:   22-03-06 16:07

Zdraveite!
Pak prodaljavam da dosajdam,ama ...[smilie9].
Kak vi se struva tazi oferta /http://cgi.ebay.com/Sony-DSC-H1-Digital-Camera-512MB-Kit-NEW-USA-DSCH1_W0QQitemZ7600762346QQcategoryZ48543QQrdZ1QQcmdZViewItem
I o6te ne6to,[smilie5]
Moje li da mi sravnite SONY-to i Canon PowerShot S2IS.[smile]
Az sravnqvah dosta,ama samo ot neta kakvoto namerih,no ne mi e dostata4no tova.Ne 4e nqmam doverie na pisanoto po stranicite,no predpo4itam da 4uia i va6ite mneniq [smilie3] .
Blagodarq.

Автор: loveforever   
Дата:   22-03-06 16:19

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=321920&t=321920&phorum_uriauth=

В тая тема доста подробно на няколко пъти съм си дала мнението. Извинявай, но не ми се пише отново.
Ако очакваш да получиш полезен практичен съвет във форума има доста изписани неща, ако ли просто искаш да чуеш, че онова което си харесал е супер и номер едно само защото е Сони или нещо от сорта смятай, че са ти го казали и си свиркай.

p.s. Апарата е приличен, но лично според мен 799 лв са му много (толкоз е във фотопавилиона) за онова което предлага. Не разбрах на последния линк каква е цената, но от тук на сетне сам си преценяш цената дали те устройва и това няма отношение към качествата на самия фотоапарат.

Публикацията е редактирана (22-03-06 16:35)

Автор: sandorio   
Дата:   22-03-06 23:36

gadjonov, zdrasti

Ot kade si?

Ako si ot Plovdiv moga da ti pokaza S2IS. Nadiavam se da si pipal H1 i da sravnish 2-ta modela.

Автор: Ficho   
Дата:   23-03-06 16:29

Canon PowerShot S2IS.го видях в един БГ сайт или магазин струва 800лв.В US 312-340$.Аз снимам с такъв канон снимките са без статив и допълнителни обработки през фотошор.

Автор: Ficho   
Дата:   23-03-06 16:31

Когато снимаш видео, при канона вариото работи и е доста безшумнно .[cool]

Автор: mannesmann   
Дата:   23-03-06 16:44

мдам Сонито не е лошо като качество на снимки, но видеото му е далеч от Канона С2. Освен това не можеш да зуумваш при видеото - на каквото положение оставиш вариото преди да минеш на видео, на такова си снимаш. Тъпо! Тва още при С1 на Канон беше решено със свръхтихия мотор, който не вкарва брум във филмчето докато зуумваш.Тука СОНИ изостават! Няма въртяш дисплей и работи само с две батерии, които респективно трябва да сменяш по-често особено, ако си играеш много с зуума!

Бтв след месец-два излиза ъпгрейд на Сонито Н2 и Н5 - 6 и 7 мегапиксела. Досега обаче никъде не видях ще работи ли зуума при видео. Ако не ще е пълен таш** от страна на Сони!

Публикацията е редактирана (23-03-06 16:48)

Дата:   23-03-06 16:50

купете си видеокамера Сони! [smilie5]
(много са хубави)
(и зуумът работи по време на видео [smilie18] )

Автор: mannesmann   
Дата:   23-03-06 16:59

Нели а снимки правят ли като Н1 !?
Ако правят ще си взема ... аз търся перфектния баланс между видео и фото !

Бони веднъж показва едни от скрийншотове от HD Сони Камера на 1,3 мегапиксела, но по-скоро бих живял с видеото на Канон С2 отколкото със снимките на тази видеокамера. Въпрос на компромис! И май май засега фотоапаратите са по-близо до перфектния хибрид отколкото камкордерите! [smilie24]

Дата:   23-03-06 17:09

за снимки в кръчмата са супер! Въпрос на лично виждане и нужди
Но ако питаш сериозно - не,няма (или поне аз не знам) такова нещо, което прави хубави снимки и качествено видео

Автор: bg_soldier   
Дата:   06-04-06 10:14

Сони е най-добрата марка цена-качество!На Никон матриците са на Сони!Нека да не се върти вариото!Успех!Но това за Панасоника ко отхварли!Канон или Сони!Може и Минолта!

първа  назад  1  2     всички  напред  последна