Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Много тежък проблем с FZ 30
Автор: ksuhorukov   
Дата:   21-03-06 16:25

Просто нямам кой знае какво да кажа. Още от самото начало в този апарат нещо куцаше. Бройката е кофти явно. В един момент изображенито започна да се клати ужасно много. Явно стабилизатора нещо се беше працакал. Все едно клатя апарата с 20 санта настрани. Поставен на маса, изображението се клати.... постоянно съобщения изключи включи... пак сме на сервиз, този път вече дефекта е констатиран и чакам развитие.

Отговори на това съобщение
 Re: Много тежък проблем с FZ 30
Автор: apollo   
Дата:   21-03-06 17:51

За кой ли път имаш проблем, то си е направо тормоз! Ако има възможност искай да ти сменят апарата! Явно тая бройка е сгафена отвсякъде...!

Автор: Стоев   
Дата:   21-03-06 18:02

Бих цитирал Треснат...

Дата:   21-03-06 18:21

Няма никаква възможност да сменят апарата. Ако проблема неможе да се реши тук в сервиза го пращат в Германия и там се оправят. Там могат да решат и нов да ми изпратят, но от магазина да си тръгна с нов неможе. Поне според Техномаркет. Надявам се да не се налага да се свързвам с Комисията за защита на потребителя.

Автор: Todd   
Дата:   21-03-06 18:24

Паркинсон го е налегнал твоя апарат !!!!!
Лошо - нема ляк !
[shtrak]

Автор: apollo   
Дата:   21-03-06 18:27

Поне ако е възможно ги пришпори малко! Вече е пролет, идва лято и на всеки му се шрака.

Бърза и успешна развръзка!:-)

Автор: Стоев   
Дата:   21-03-06 20:56

Попитай у голямата Тема за ФЗ30 собствениците за съвет.

Дата:   23-03-06 12:14

Отговора от сервиза е че обектива е прецакан явно. Ще се правят проби и незнам до кога ще отиде цялата работа.

Автор: chukov   
Дата:   23-03-06 14:45

вероятно докато му изтече гаранционния срок

Автор: dimmby   
Дата:   23-03-06 15:10

ksuhorukov бъди много настоятелен със сервизите на Техномаркет. Аз имах такива ядове с едно видео, че като се сетя почвам и сега да червенея от яд, ще те мотаят до последно гарантирам ти ! Видеото ми стоеше повече при тях отколкото при мен и ми казваха че нямяло нищо което да не може да се ремонтира, трябвало да чакам...а повредата не беше сериозна, не ми се мисли какво те чака теб ! Надявам се само да си подобрили обслужването и да имаш повече късмет от мен !!!

Автор: minko   
Дата:   23-03-06 15:24

Сърбал съм им попарата на тия педали от сервиза на техномаркета в Пловдив, там са такива малоумници че просто не е истина, говоря за хората, които се занимават с фотоапаратите Панасоник, мотаха ме 2 месеца за нищо, при условие че апарата е гаранционен(добре, че тогава си имах още едно апаратче). Та само заради сервизното им обслужвана втори път не бих си купил Панасоник[smilie9] [smilie9] [smilie9]

Автор: loveforever   
Дата:   23-03-06 15:26

Замотаят ли те направо се обръщай към "защита на потребителите" . И това ако не е гавра с клиент ...[smilie8]

Автор: chiphead   
Дата:   23-03-06 15:29

(би трябвало) времето на престоя на техника (каквато и да е) в сервиз, да се приспада от гаранционния срок, напр. стои два месеца в сервиз - гаранционния срок става 1 год. и два месеца.
Успех!

Автор: ZENTEX   
Дата:   23-03-06 15:33

Kakvito vnositelite,takiva i servizite[smilie5]

Автор: boni   
Дата:   23-03-06 15:46

Ако те мотаят от сервиза, директно пускай гневен мейл до info@kkelectronics.com , шефът им ще го види и ще ги насмете.

Автор: dimmby   
Дата:   23-03-06 16:08

Не знам, Boni може и да е прав за e-mail-а, но аз на твое място бих оскал да говоря лично с някой от висшите началници на възможно по-високо равнище. Обясни му болежката си и ако той не вземе мерки му кажи че следващото ти идване ще е със агенцията за защита на потребителите. Успех !

Автор: artmika   
Дата:   23-03-06 16:09

дано това, което казваш бони, да е така....макар, че звучи прекалено хубаво, за да е истина [smilie11]

Автор: boni   
Дата:   23-03-06 16:15

По принцип шефа на фирмата ги чете тези мейли и веднага взема отношение. Но пиши ако наистина те забавят, а не на втория ден.

Дата:   23-03-06 17:12

Ще изчакам до понеделник-вторник да видим ще има ли някакво развитие. Говорих с техника по телефона, казва че е поръчал нов обектив да тества да не би проблема да е в обектива (според мен е точно там, защото клатенето на изображението е придружено с вибрации на апарата точно при обектива). Ако няма проблеми, оставя новия обектив и си взимам щракалката дори и в събота. Ако проблема обаче се окаже по борда на апарата, го пращат в чужбина и там вече чакането е голямо. Дал съм го на 20 март, ако до 10 април апарата не е в мен в перфектно състояние ще пишем мейли и ще спохождаме КЗП.

Автор: rumenn   
Дата:   23-03-06 17:55

в българия сервиз няма за съжаление чист късмет си е да се случи добра гаранционна поддръжка (при PCтата е горе долу добре:) аз затова и не обръщам особено внимание каква гаранция се предлага като времетраене на тези джаджи..да не дава Господ да се получи дефет че си е ходене по мъките! Късмет с панасоника и им досаждай повечко и по грубо[smilie24] [shtrak]

Автор: didocoiffeur   
Дата:   24-03-06 10:04

ksuhorukov,zajeliavam za problema,ochakvam vsichko da se opravi,dori i ne tolkova barzo kolkoto ti ni se iska,predstaviam si kak se chuvstvash,za razlika ot TODD koito otnovo e e mnogo ostroumen,i sht e po dobre da ne se obajda
do skoro !

Дата:   27-03-06 08:39

В събота си взех апарата от сервиза в перфектно състояние. Наистина очакваните месец-месец и нещо не се сбъднаха и вече мога да щракам на спокойствие. Проблема се е оказал нещо много дребно.

първа  назад  1     всички  напред  последна