Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 съвет за спонсорство?
Автор: thefly_   
Дата:   20-03-06 10:26

Имам едно запитване към хора, които са свързани с вносители на фото и видеотехника. Търся възможност за някакъв вид спонсорство/бартер.

Какво е необходимо? Читав цифрак - мин. 6 мегапиксела и да е много бърз. Както и 1-2 компактни, но качествени видеокамери (в тази област съм пълен профан).

За какво ще се използват? За снимане при полети с парапланери - пейзажи, въздушни снимки, аеробатика и т.н. За интересуващите се мога да предоставя мостри :)

За кого са техниките? За клуба по парапланеризъм Skynomad, с основна база Сопот. Пилотите му летят из цяла България.

Какво може да предостави клуба в замяна?
- ползване на кадрите и видеото, които са заснети с тази техника;
- изпитване на техниката в необичайни условия;
- съдействие по рекламата на техниката;
- директен бартер в тандемни полети и обучение;
- и всички останали възможности, за които може да се сети човек :)

Уверявам ви, че гледките, които се виждат и всичко, свързано с летенето са много красиви и ако някой прояви доброто желание и интерес към сътрудничество ще извърши добро дело :) Както за себе си, така и за хората, които се реят в небето!

Благодаря предварително за съветите и се извинявам за дългия постинг - окастрих го колкото можах :)

Отговори на това съобщение
 Re: съвет за спонсорство?
Автор: Han_Solo   
Дата:   20-03-06 10:34

[smilie5] А ти всъщност какво търсиш - съвет какъв фотоапарат и видеокамера да търсиш или към кой спонсор да се обърнеш? Ако ще ги съчетаваш има три марки към чиито вносители да се обърнеш - Панасоник, Канон и Сони [smilie3] и трите правят и читави фотоапарати и читави видеокамери

Re: съвет за спонсорство?
Автор: thefly_   
Дата:   20-03-06 10:45

Хан Соло, търся съвет за спонсори, естествено :) За Канон и Сони и аз си мислех, но понеже съм външен за фотографията човек, та рекох да проверя първо тук.

Виждал съм смислени отговори на най-различни въпроси тук.

10х за Панасоник. Тях не бях ги имал предвид.

първа  назад  1     всички  напред  последна