Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Има ли форумци от Казанлък?!?
Автор: baenas   
Дата:   15-03-06 22:34

Здравейте, другарчета,
Става въпрос за следното... правя документален филм, който трябва да е готов следващата седмица. За него ми е много необходим един кадър с издигнато насред нищото стълбище на блок, което си е останало така самотно. Знам че има такова в Казанлък, в успоредната на ул. "Петко Д. Петков". Трябват ми 3-4 снимки оттам най-късно до понеделник- 20.03. Ако някой от Казанлъкът може да щракне туй нещо и да ми прати фотките на nasko_hris@yahoo.com ще съм му много благодарен! Обещавам когато дойда да почерпя подобаващо [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Има ли форумци от Казанлък?!?
Автор: ilieff   
Дата:   15-03-06 22:37

Познавам съфорумец, който живее на 50 метра от това стълбище. Ще му кажа за това което ти трябва. И аз мога да го щракна, но ми е по-далеч... на около 300-400 метра :))

Автор: asahi   
Дата:   15-03-06 22:38

Ето твоя човек.

Дата:   15-03-06 22:45

Който и да го направи, ще ми окаже безценна услуга... епизодчето свързано с това стълбище е важна част от филма. Къщата на майка е съвсем наблизо, но в момента сме в Софето и няма как да стане... Ако го направите ще съм ви много благодарен. Пък после ще гледаме заедно филма на по биричка [smilie5]

Автор: beyondwords   
Дата:   15-03-06 22:50

ALAKE [smilie19]

Автор: delchev   
Дата:   15-03-06 23:48

baenas, има такова стълбище и в София - дупката за Химически Факултет, която е трябвало да стане ГГФ - там има 2 такива стълбища и ако снимаш от ниска гледна точка можеш да избегнеш околните сгради (то само ХФ) е сериозно предпятствие, де...

Автор: tm   
Дата:   16-03-06 10:44

baenas ще щракна няколко снимки и ще ти ги изпратя.Ако си живял там сигурно те познавам.Светът е малък:)))))
В момента там е направо сметище,за съжаление!

Дата:   16-03-06 13:57

tm, благодаря ти много!
не съм живял, но като дете, всяко лято си изкарвах там:) сега за съжаление идвам по-рядко, но през май и юни задължително!
хайде, като минавам ще ти се обадя за по биричка и ще ти покажа резултата!
[beer]

Автор: tm   
Дата:   17-03-06 10:10

baenas,имаш поща.

Автор: niro   
Дата:   17-03-06 12:37

ilieff, сега разбирам защо в К-к имате най-много колелета на глава от населението, какви разстояния само... [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie18] [smilie18]

Дата:   17-03-06 18:16

aa, голям град сме [smilie7] няма нищо отдалечено на повече от 3-4 километра от която и да е точка на града [smilie5]

Автор: Rebellious   
Дата:   19-03-06 12:15

Абе града си е супер ,нищо общо с бунищата дето са се нагъчкали дупе до дупе и се радват на екзотични смогови изгреви и залези . Въпрос на вкус и цвет,нали така? Е ,проблемите с безработицата са ужасни ,за младите перспективата е никаква,но доколкото знам и в големите градове вече не е много по-различно ако не си от там,де...
За съжаление ,такава ни е ситуацията навсякъде... Разбира се трябва да се уточни ,че столицата е едно изкуствено изключение ,но то си беше така и преди демокрацията,така че парадокса си остава ...

Публикацията е редактирана (19-03-06 12:16)

Дата:   19-03-06 22:58

Уважаеми съграждани, преди време Йонко (Кадар) събираше координатите на казанлъшките форумци за да се съберем и да се видим. Защо подло се скатахте?

Дата:   19-03-06 23:46

хм, аз отскоро съм тук... 3-4 месеца. не помня да е имало нещо такова.

Дата:   19-03-06 23:49

Обади се на Йонко и ти е простено [beer]

Автор: kadar   
Дата:   20-03-06 07:55

асахи.........[beer] [beer] [beer]

Автор: Skic   
Дата:   20-03-06 08:05

[beer] Ех, тоя Казанлък! Обичам го този град, нищо че живях там една година по принуда... Там срещнах прекрасни хора и винаги, когато минавам в съзнанието ми изплуват мили спомени! [smilie24]

Автор: knutanozavar   
Дата:   20-03-06 09:00

Хубав град, но е малко скъп... [smilie3]

Дата:   20-03-06 19:33

Е,чак пък подло ![smile] [smile] [smile] Просто не бе предложено нищо конкретно ,а само да се гледаме и броиме не виждам сми ...

Автор: Стоев   
Дата:   20-03-06 21:17

(опитва се да се намуши в списъка с тайната надежда Асахи да почерпи за създаването на Казанлъшка група)

Дата:   20-03-06 21:26

Стоев, официално те предупреждавам:
Не пии вода от Лъвовата чешма в центъра на Казанлък. И ръцете си не мии в нея. И фотоапарат не вдигай към нея.
Ако нарушиш нещо от горните предупреждения има реална опасност да се ожениш за казанлъшка мома. Не че е лошо. но все пак ограничава избора.

Rebellious, ако очакваш нотариално заверена покана или ритуал с бъклица ще трябва сам да го организираш. Което пък не е лоша идея.

Автор: Стоев   
Дата:   20-03-06 23:07

Асахи, да си ме виждал да пия вода някога?
Ръцете си ги забърсвам с кърпички за бебешко дупе или с тип "Българска Роза"(спестява снимки на кърпички), а фотоапарат няма да дигам, че едва ли има патки позиращи там.
За казанлъшките моми - дават ли да се изпробва бленда и как ляга в ръчичките, преди да се вземе?[smilie8]

Автор: kadar   
Дата:   21-03-06 07:54

асахи нали виждаш за пореден път че нищо не става...!
Крият се.....от кого ли..???

Дата:   21-03-06 08:52

Харно бе ,дайте да го направим ! Да обявиме къде ,кога ,да го полееме и да се позапознаем ! Конкретно ,а не по принцип ! Аз съм навит ,да уточниме в тази тема ,че има доста ангажирани откъм дежурства и това аз лично поне го уважавам (от личен опит).
И не се еб.....те с нотариално заверени покани и тем подобни ,а нека просто да го направиме ! Вие сте на ход![smilie21]

Дата:   21-03-06 12:18

Обади се на Йонко и си остави координатите.
Останалите казанлъчани също.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна