Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Kakvo i kade da kupia?
Автор: petar_kotel   
Дата:   19-03-06 19:27

zdraveite!az sum savsem v nachaloto, noseriozno sam se zapalil i smiatam da napravia snimaneto svoe lubimo hobi!
Zasega sam si haresal Canon A610!ako niakoi ima "vazrajenia" otnosno izbora mi molia da gi spodeli! Inache iskam i da zapitam kade moga nai-evtino i sashtevremenno s garancia da si zakupia tozi model (darja da utochnia NOV:))
Blagodaria predvaritelno za pomoshtta!

Отговори на това съобщение
 Re: Kakvo i kade da kupia?
Автор: next_time   
Дата:   19-03-06 19:33

A na kirlica stawa li.

Дата:   19-03-06 19:37

Да, става на кирилица разбира се! Но гладам че има и други заблудени като мен, които директно са трагнали към въпросите, а не към правилата на форума![smilie24]

Автор: C41   
Дата:   19-03-06 20:00

Дай сега въпроса на кирилица, че не ми се къорави на 1вия пост...[smilie24] [ezik]

Автор: 5kan   
Дата:   19-03-06 20:29

за Бога, братя, не купувайте !!!! [smile] [smile] [smile]
който си го спомня[smile]

Дата:   19-03-06 20:37

И сега-втори дубъл!
Накратко-тъкмо сега започва снимането да ми става любимо хоби!От прочетеното тук там и от това, с което разполагам като парична сума съм харесъл Канон А610! Искам да попитам какво ви е мнението за апарата и къде мойе евентуално да го намеря на добра цена при съответната гарнация?
Благодаря отново!

Автор: darksorrow   
Дата:   19-03-06 20:42

Ами ок е машината, за начало ще ти е просто супер [smilie24]. Има си всички настройки, фотките са добри, като цяло за начинаещ е близо до идеалния вариант. Толкова от мен, откъде да го вземеш не мога да те посъветвам, но съм сигурен, че някой скоро ще ти каже ;)

Автор: ahab   
Дата:   19-03-06 21:00

Ами ти сам си отговаряш.
Щом искаш да е NOV и непременно с гарнация иди в Техномаркет.

От друга страна nai-evtino може да се намери ако е малко употребяван с обява в Базар.

Дата:   19-03-06 21:01

Мерси darksorrow!

Автор: simeon_simeonov   
Дата:   19-03-06 21:09

зимай Panasonic FZ 5, според мен [smilie24]

Дата:   19-03-06 21:13

ама Пана-та си е доста по-скъп!

Автор: loveforever   
Дата:   19-03-06 21:29

Аз бих ти препоръчала да си избереш някой модел с по-голям зумл Това дава доста по-широки възможностил При положение рче Канон А610 е 549лв с 4х зум аз намирам за доста по-полезен Коника-Минолта Z5 за 489лв(до сряда в Метро). Има 12х зум, стабилизация, ръчни настройки и всичко нужно, а и е по-ефтин

Дата:   19-03-06 21:37

аз май съм прекалено предубеден и съм си харесъл Канон-а като марка.А поне от това, което разглеждах-а610 е доста добър!А Коника-та без ДДС ли е?6тото Канон-а опредлено върви към 650 с ДДС[smilie22]

Автор: loveforever   
Дата:   19-03-06 21:40

Канон е хубава марка - спор няма. Хубави да всички от серията Powershot S1,...S2,...S3, но мисля , че са по-скъпички [smile]

Дата:   19-03-06 21:41

На мен ли го казваш?Ама аз не съм от хората 'дето сменят нещата си през 3 месеца, така че планирам да си го ползвам доста време!Затова искам да си взема и нещо наистина добро!

Дата:   19-03-06 21:42

абе за тая Коника - евтина, евтина, спор няма, ама на мен лично фотките от нея не ми харесват... и все пак ако е от сериозно значение цената, тя е добър избор също.

Автор: skandalen   
Дата:   19-03-06 21:44

Хе ,хе познавам един Петър в Котел дето прави зъбки-нали не си ти?Взимаи Канона А610 и недеи да му мислиш много ,много...

Дата:   19-03-06 21:45

"Не съм богат, за да купувам евтино"-предполагам го знаеш тоя лаф!ти с какво снимаш или си на по-горно ниво?

Дата:   19-03-06 21:49

Едва ли съм аз!иначе съм си от Котел!Баща ми е стоматолог-ама прави изкуствени зъбки[smilie3] А ти от къде познаваш котленци? Кажи поне защо препоръчваш Канон-а!

Дата:   19-03-06 21:50

като ниво на фотограф съм като твоето, като ниво на апарат съм под него - имам Samsung digimax a5, в момента го има за 300лв в Германос [smile]

но си чета, уча се, гледам тестове, събирам парички и се точа на Fuji 9500, ама то е бая по-висок клас [smilie3]

пак казвам - добре си се ориентирал, Канонът определено е по-добър избор от тая Коника, лично според мен, ако се абстрахираш от дългия зуум.

Дата:   19-03-06 21:53

С Канон А610.Доскоро и аз се питах съшото и в краина сметка избрах Канон.В един момент рещих,че повече инфо няма как да получа и трябва да купя нешо наи-сетне.В краина сметка това е само един фотоапарат с които не мисля да си изкарвам хляба ,а просто да се забавлявам[smile] .

Дата:   19-03-06 21:58

В София преди години се запознахме и после чух ,че работи в Котел.Ама иначе не е оттам.

Дата:   19-03-06 22:02

Ами има един д-р Колев в Котел!ама както и да е!Щом ми препоръчваш Канон-а значи наиситна си доволен от него!Аз нямам търпение да си взема в кра на месеца заплатката и да си го купя!

Дата:   19-03-06 22:08

Даи си меила да ти пратя линк със снимки правени със А610 (при много кофти време)които не са обработвани с Photoshop като 90 % от снимките във форума...

Дата:   19-03-06 22:09

petar_kotel@yahoo.com

първа  назад  1  2     всички  напред  последна