Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Членските карти и техномакет
Автор: shadowhand   
Дата:   17-03-06 10:23

Любопитен съм дали тези 6% отстъпка при закупуване на фото и видео техника важат при заплащане различно от кеш? Също така дали тази отстъпка е в сила ако се закупува продукта на изплащане? Какви са вариантите за изплащане и изискванията?

Става въпрос за продукт на стойност 350лв.

ПС: Нак-искрените ми надежди са да се появи boni и да даде точно разяснение по темата. [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Членските карти и техномакет
Автор: terminator   
Дата:   17-03-06 16:45

Аз преди седмица си купих стока за 89 лв. от Техномаркет и рекох да видя дали ще ползвам 6% отстъпка. Давам картата на каката на касата, тръкна я тя, вкара номера и ... на компютъра излезе че ме има вече като клиент, ама имам право на 0% отстъпка, щото май имало някакъв минимален праг на сумата за която се получава отстъпката ... [smilie11]

Та така, де. Не съм питал Бони, щото сметнах че за 6% върху 90 лв. не си струва да вдигам врява, ама нека той да каже каква е длаверата [smile]

Автор: boni   
Дата:   17-03-06 18:58

Картите важат за 6% отстъпка на фото и видео техника, която не е в специална промоция или лизинг. Няма никакви прагове. В кой Техномаркет са ти казали за праг??? Да не е в Габровския? По принцип има няколко ТМ в провинцията които са франчайзингови - Габрово, Шумен и още 1-2 и в тях понякога не са съвсем в час със системата, звънкайте ако има проблем. Телефона ми го знаете 0898416020. При проблем се обаждайте от мястото на събитието[smile]

Автор: diaprim   
Дата:   17-03-06 19:48

Знам, че преди имаше подобна тема, но не мога да я намеря, та ще бъда благодарен, ако ми дадете линк към нея.

Автор: fastman   
Дата:   17-03-06 22:42

Бони [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: draev   
Дата:   18-03-06 07:03

Бони,а аз дали мога да си получа картата![smilie23]

Автор: svetalcho   
Дата:   18-03-06 08:30

я аз да питам: скенера влиза ли в таз работа или не? искам да си взема скенер да си сканирам филмчета да ви пускам снимки да ги гледкате[smilie5] или само фотоапарати,карти и обективи влизат?

Автор: terminator   
Дата:   18-03-06 19:50

В Габрово, Бони. Ама не е толкова болка за умиране, като ми се наложи наистина - ще се обадя.
Благодаря за отговора [smile]

Автор: Gen   
Дата:   18-03-06 21:18

boni,
тряба да ти кажа че няколко пъти пазарувам от Тахномаркета до Метро и всеки път намират някаква причина да не ми дадат отстъпката. Вече спрях да се излагам за тези 6%.

Иначе картата от ФФ ми върши чудна работа с полицаи и администрация. Сложил съм я в калъфче заедно с личната ми карта и шофьорската книжка и когата трябва да се лигитимирвам страват чудеса като я видат.
Вчера мислех да пускам тема за да се похваля, но след това се отказах. Та вчера ме сптраха за това че карам и говоря по GSM-a. Както и друг път се е случвало полицая каза "ех вие репортерите все си мислите че всичко ви е позволено. Хаиде бягай от мен да мине" [beer]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   18-03-06 21:34

Gen [smilie5]

Автор: MMarkov   
Дата:   18-03-06 22:51

Какви са условията за получаване на тези карти от PhotoForum и описани ли са някъде?

Автор: boni   
Дата:   18-03-06 23:15

GEN, ако пазаруваш фототехника не могат да ти откажат отстъпката !
Доста хора са я ползвали вече успешно за фотоапарати т.н.Изрично тези карти са вписани като валидни за фото и видеотехника,в което влизат всички видове фотоапарати, обективи и видеокамери и никой не може да ти откаже отстъпката за подобни продукти.
Ако има такъв случай просто ми се обадете.
В тази група не влизат обаче офис техника като монитори, плоски скенери и др подобни,които имат някакво косвено отношение към фотографията.
На Драев картата е със сгрешена снимка, трябва да прати нова, аз му бях казал отдавна. Има няколкко карти у мен, които са върнати от куриерите, понеже не са намерили хората на посочените адреси и телефони.

Автор: Gen   
Дата:   18-03-06 23:52

boni,
няма проблем, не съм го написъл да се жалвам. Със или без 6% отстъпка все тази. По трудно е човек да реши какво да си вземе. [beer]

Публикацията е редактирана (19-03-06 02:40)

Автор: draev   
Дата:   19-03-06 05:39

Бони,аз още миналата година я изпрати втората снимка.SAS ми се обади да уточня адрес за получаване и толкова.Ще изпратя нова сега[beer] [shtrak] [thankyou]

първа  назад  1     всички  напред  последна