Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търсят се консултанти за фотощандове в Техномаркети София
Автор: boni   
Дата:   16-03-06 12:07

Хората трябва да разбират от фототехника:)
За допълнителни условия, информация, заплащане и интервю се обаждайте на 9421212 и търсете Юлияна.Тя ще ви отговори на всички въпроси, не задавайте въпроси в тази тема, аз не знам нищо повече, само пускам съобщението.
[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Търсят се консултанти за фотощандове в Техномаркети София
Автор: charm   
Дата:   16-03-06 12:38

значи не е работа за жени [smilie18] [smilie18] [smilie18]
справка - темата "за жените фотографи" [ezik]

Автор: Todd   
Дата:   16-03-06 12:40

Ееее. обади се ако търсят в Пазарджишкия .
[shtrak]

Автор: nanapak   
Дата:   16-03-06 14:46

Чарми, не комплексирай.
Днес минах през Техномаркета (до Била), и какво меслиш - три щандистки си чоплят носовете и пилят ноктите, а наша Нели78 събрала около себе си поне 4-5 клиенти. И ги лъже смело, с едно такова вдъхновение... [ezik] [smilie24] [smilie25]

Автор: Brummaker   
Дата:   16-03-06 15:01

[smilie18] [smilie18]

то и мен се опитваха "да излъжат", но после си става малко като моногог хи хи хи ... ама не на "консултанта" [smilie3]

Автор: Synthy_xxx   
Дата:   16-03-06 15:04

папарако, абе до била не е ли технополис бе?

Автор: Sidewinder   
Дата:   16-03-06 15:06

Да си търговец, трябва да ти идва отвътре.Да умееш да убеждаваш. "Лъже" клиентите - едва ли е най-точното определение за Neli78 - тя поне не се стеснява да пита.

Автор: Sidewinder   
Дата:   16-03-06 15:06

Да си търговец, трябва да ти идва отвътре.Да умееш да убеждаваш. "Лъже" клиентите - едва ли е най-точното определение за Neli78 - тя поне не се стеснява да пита.

Автор: dau   
Дата:   16-03-06 15:11

Мда смела си е Нели

Автор: джъмбо   
Дата:   16-03-06 15:52

питаш ли какво става като трябва да ги "обучиш" консултантите [smilie18]

Автор: Стоев   
Дата:   16-03-06 20:06

Обичам този термин "Консултант" [smilie5] [beer]

Автор: SLR   
Дата:   16-03-06 20:26

"Продавач-консултант" е като "Оператор на биологична единица"[smilie8]
Да не говориме че са толкова мотивирани, че консултират клиент чак като згащиш някои на тясно и няма каде да забегне.[smilie23]
Сори за офтопика ама преди един час минах да провера нещо в една от двата големи големи вериги, понеже ми беше на път, и за пореден път се зарекох повече да не си хабя времето и нервите с тъпанари[smilie23] [ezik]

Автор: skandalen   
Дата:   16-03-06 22:16

Консултантите във тези вериги са пълни смешници,които предполагам работят за жълти стотинки и затова нямат никакъв стимул(не че заплатата е оправдание-както се казва кои за каквото става).Преди години един познат си избираше телевизор в Техномаркет и на въпроса му каква е разликата между два съседни модела,отговора беше...-Ами в дизаина.След дълго взиране казахме-ами тои дизаина е еднакъв.Консултанта каза-а,да бе вярно[smile] .Наскоро и аз купувах ТВ от съвсем друг техен магазин в друг град и се поинтересувах каква е разликата между два модела Самсунг и ми отговора беше -ами в дизаина[smilie5] .щях да падна от смях,сигурно тази фраза я заучават масово за да оправдаят некомпетентноста си!Много пъти ми е казвано-добре ти преди да купиш нешо го проучваш вномателно и затова си по-запознат от продавачите,те не могат да знаят подробности за всеки артикул.Всеки от тях отговаря за определен вид продукти и толкова ли е сложно за осем часов работен ден да проучищ малко по-подробно нещата на шанда ти поне да не ставаш смешен пред клиентите?Аре че стана много дълго...

Дата:   16-03-06 22:23

(чуди се дали да спами у Админски Теми за цвета на косата и очите на търсените "консултанти")

Автор: Synthy_xxx   
Дата:   16-03-06 22:57

е що бе (SLR), аз като ходих да си избирам щракаща сапунерка в техномаркета на цариградско шосе, там на щанда имаше една кака, дето беше доста светната, даде ми да пипна всичко каквото поисках, обясни ми някои разлики в моделите, за други поспорихме, ама беше осведомено момиче. в технополис до билата (в люлин) си взимах нещо друго (май тостер беше), и там девойката изглежда разбираше от това дето е пред нея (то не че е нещо сложно, ама можеше да ми каже какви са разликите в различните модели, и не бяха в дизайна ;) ), после минах и през фото-щанда (неможах да се сдържа) и там си побъбрих с продавачите, и те бяха прилично осведомени за нещата по витрините. Та всичко зависи на какво ще попаднеш. Има готини хора по магазините, ама има и едни... [ezik]

Дата:   16-03-06 23:06

"даде ми да пипна всичко каквото поисках" - такива консултантки ако има навсякъде, отдавна да съм си заложил къщицата и да пазарувам-пазарувам......[smilie3] [beer]

Дата:   16-03-06 23:09

Е да ,нека бъда извинен от тези които не спадат към изброената от мен група ,но за съжаление тя преобладава.Леле темата откъде тръгна,а се е запътила уверено към зоната...

Дата:   16-03-06 23:11

Стоев, то и сега правим чудеса без да можем да пипаме каквото поискаме,а какво остава при...[smilie25]

Публикацията е редактирана (16-03-06 23:11)

Дата:   16-03-06 23:14

(тихичко изнася патето от Темата, все едно че не е бил тук)

Автор: gembisser   
Дата:   16-03-06 23:38

Стоев както винаги внася нещо свежо по темите! (или изнася) [smile] [smile] [smilie18] [smilie24]

Та по повод техномаркет-консултантките... едва ли не на сила ги караш да ти покажат някой модел дето почти си решил да го купиш! И е достатъчен само грам внимание и го взимаш!
Амаааа неее, консултантката (-ката,-ката) ,като че ли знае!!! И не е съгласна да го купиш!
И не дава тоз "грам внимание"!

айде стига , че се отплеснах в спомени [smilie18] [smilie18] [smilie18] [beer]

Автор: bobihot   
Дата:   17-03-06 01:36

Щом е Нели, нема проблеми!
По-любознателна и схватлива не съм срещал- въпросите и са породени от разбирането на нещата, а не от незнание. На няколко пъти се канех да й отговоря с многостранични обяснения, ама не можах да ги опиша, та, ако е останало нещо недоразбрано, да пита?
От ТМ Цариградско също останах доволен, но общо взето не ги оставях да ми обясняват и не ме разубедиха в покупките

Публикацията е редактирана (17-03-06 02:05)

първа  назад  1     всички  напред  последна