Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 4-тата изложба е в кашони!!!
Автор: sas   
Дата:   09-12-03 19:35

Напомням, че изложбата е прибрана в кашони и стои у нас.
Хубаво би било да я покажем и някъде другаде.
Подсещам хората, които щяха да проверяват за зали в Габрово, Търново и т.н.
Могат да я покажат онлайн тук:
https://photo-forum.net/res/4izlojba/
така, че евентуалните организатори да видят за какво става въпрос.
Ние пък се наемаме да я закараме, ако някъде я харесат, пък и да изпием по една бира ( един ром също може, защото е зима веч ).
Хайде, толкова ли са препълнени галериите навсякъде?

Отговори на това съобщение
 Re: 4-тата изложба е в кашони!!!
Автор: machine_head   
Дата:   09-12-03 21:32

ами аз говорих с Жоро и в Търново са доста препълнени, тази седмица ще ходя да говоря, имам го впредвид споко:))

Автор: BoneCollector   
Дата:   09-12-03 22:46

Ее..браво бе.Ако е в Търново ще мога и аз да дойда и да видя за какво наистина става въпрос [smilie5]

Автор: dobber   
Дата:   09-12-03 23:27

а когато мине всичко, мога да ги складирам по стените в къщи, много ми харесват:)

Автор: sas   
Дата:   10-12-03 10:37

Това май няма да се случи [smilie18]

И аз мога там да ги складирам и купон после да направя, ама като се счупи някоя не знам кой ще плаща.

Идеята господа е не да красим стената на некоя кръчма или къща, а снимките да бъдат нашето лице пред хора способни да плащат за развитието ни.

Автор: Brummaker   
Дата:   10-12-03 10:42

Идеята е ясна или както са казали пари /нема/има-действайте ;)
А в кръга на шегата-всеки си пази негативите/оригиналите/,та ако нещо се счупи-пак ще го сложи.Ти направи купона.... ;))

Автор: lukcheto   
Дата:   10-12-03 18:49

Сас, добре че си качил линка за изложбата, БЛАГОДАРЯ, та да я видя и аз!!! Разочарована съм обаче, определено, очаквах, че ще има доста по-силни снимки! Същевременно съм изненадана приятно от никове които не съм чувала с добри неща...останалото ...... айде че да не скочите срещу мен.. спирам, но при следващата селекция мой съвет е да се подходи по-критично за да няма излагане![smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: J0R0   
Дата:   11-12-03 10:12

Ами Лукче, може да се подходи по-критично, но това ще стесни кръга на хората, участващи в изложбата. А все пак сме клуб. Затова предпачетохме да има повече представени автори, вместо по-силни снимки, но на 5-6 човека.
Не мисля, че като цяло изложбата беше слаба, напротив. Беше разнообразна. А именно в това е богатството на един клуб, в различните стилове, подходи, техники и виждания.
Няма как толкова различни неща да се харесат на един човек. И на мен не ми харесва всичко. Но пък така има за всекиго по нещо.

Автор: dobber   
Дата:   11-12-03 16:56

аз се пошегувах по-горе, с цел да похваля всички защото на мен ми харесва селекцията.

Автор: snooper   
Дата:   12-12-03 02:06

Absolutno suglasen s Lukcheto sum, pone men po-shteshe da me radva edna izlojba s po-malko avtori, puk bila tia i ne tolkova sharena i demokratichna, otkolkoto varianta, koito izleze, no veche e svursheno, dano drugia put si vzmemem pouka...

A za skapanoto zvuchene na taia izlojba doprinesoh i az, sega toia kadur ot izlojbaya neshto mnogo si go namrazih, ama go durja v edno albumche za nazidanie i spomen ot purvata mi fotovakancia :)

първа  назад  1     всички  напред  последна