Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon 5D
Автор: Stratovarius   
Дата:   16-03-06 00:43

Харесах си тази камера и преди да си я купя искам да питам дали е добра :) ( цената е 3699 Евро ) заедо с огромен Варио обектив и е с много голям заден дисплей :), добре пасва в раката Ь малко тежичка - да се усеща :), искам да я ползвам за снимане на бубулечки и всеподобни дребни работи - цветя .. етц ...
та така ... добре ли е за тази цел :)

Отговори на това съобщение
 Re: Canon 5D
Автор: TpEcHaT   
Дата:   16-03-06 00:45

shegajia [smilie21]

Автор: desso   
Дата:   16-03-06 00:45

Добре е, за всичко става

Автор: carl_cox   
Дата:   16-03-06 00:47

по принцип Кенън правят симпатични фотоапарати -този 5D сигурно не прави изключение

Автор: boni   
Дата:   16-03-06 00:48

Бива я, ама има и с още по-големи задни дисплеи...[smilie5] Samsung 815 е с още по-огромен варио обектив и с цял телевизор отзад 3.5"(без тунер)но пък има клипче[smilie18] Щото 5Д няма[smilie11]

Автор: desso   
Дата:   16-03-06 00:48

Става става, за буболечки става[shtrak]

Дата:   16-03-06 00:50

аз шегаджия - преди направих да си купя един SLR Canon недигитален - полвината бобулечки не бяха излезли, да не говорим за луна в тъмна нощ :)

Автор: carl_cox   
Дата:   16-03-06 00:52

Луната на МАКРО режим ще излезе екстра според мен

това е CANON все пак

Автор: HORNISE   
Дата:   16-03-06 00:52

Луната пробвай като има облаци да я снимаш, тогава си излиза без проблем. А бубите само лястоска се снемат, иначе не половината, ами всичките няма да ти излязат, ако да е дижитален тоя Пет Дъ.

Дата:   16-03-06 00:56

Това което ми се струва тзпо е цената :)
но в момента търся нещо което да е подобно но да е около 1000 - 1500, но понеже не разбирам много ... ( а в магазина ми препоръчаха тази камера )
така че ако има по изгодна алтернатива :) споделете

Автор: simeon_simeonov   
Дата:   16-03-06 01:07

"3699 Евро" за бобулечки [smilie19]

Дата:   16-03-06 01:08

[smilie19] [smilie19] [smilie19]
защо не [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie11] [smilie11]

Автор: ALBIREO   
Дата:   16-03-06 01:24

Страто - 5Д е един изключителен апарат. Взимай го, ако можеш и започвай да снимаш!

Автор: snapple   
Дата:   16-03-06 03:35

Stratovarius написа:
( а в магазина ми препоръчаха тази камера ) [smilie10]

ех ама и те пък.. [smilie19]

те буболечките като усетят тая камера и директно се нагласят и излизат [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: pmartinov   
Дата:   16-03-06 06:36

На твое място с сигурност бих взел 30Д и хубави обективи !Всички които сега вземат 5Д след 2 години ще имат един L обектив от класа на 70-200/2,8IS по-малко в комплекта си.

Телата над 2000$ се водят скъпи.Скъпите обективи се обезценяват много, много по-бавно от скъпите тела !Скъпото тяло се оправдава само когато се занимаваш професонално и когато парите са ти в излишък.

Ааа и в още една ситуация-когато ти липсват емоции и решиш да си ги купиш ... :)

Автор: Стоев   
Дата:   16-03-06 07:46

Сещам се за почти ДСЛР-то ми Цанон S1 IS с огромен варио обектив и някое аксесоарче как дадох към 900 еврона.....

мачка бубулечките, бие патката и цепи мрака [smilie19]

(туй за мрака - поизлъгах де, светкавичката не работи[smilie11] )

Автор: Otvorenia   
Дата:   16-03-06 08:55

Martinov: Abe choveka e reshil veche i samo ni probva dali shte go grisneme. E gledam mnogo hora mu se vruzvat.
Imam edni priateli deto snimat s Nikon a i drug s Canon i se oplakvaha che noshtnite snimkite im bili razmazani , i se opitaha da mi obiasniat che haparatite ne sa im bili dobri.

Автор: IDA   
Дата:   16-03-06 12:20

Stratovarius,

Така като чета какво си написал, си мисля, че дори да си купиш апарат и за 10000 Евро, буболечките ти пак ще са размазани. Защо първо не се понаучиш да снимаш с нещо доста по-евтино, например 350Д (на 1/5 до 1/7 от цената на 5Д), и тогава да планираш инвестиции в скъпа техника? Ако пък разполагаш с толкова пари, че се чудиш за какво да ги изхарчиш, предлагам ти да си купиш един 350Д, а с остатъка от сумата за 5Д, да направиш едно дарение на пострадалите от наводненията. Уверявам те, че те сега се нуждаят от такива дарения много повече, отколкото ти от 5Д.

Помисли си сериозно над моето предложение и ако го възприемеш, аз ти обещавам безплатно да те науча да снимаш буболечки с фантастично качество.

Автор: chavo   
Дата:   16-03-06 12:28

IDA [smilie24]

Автор: ALBIREO   
Дата:   16-03-06 12:35

Много странно - давате съвети на човека, кое е скъпо и кое е евтино, а хич си нямате на идея, какво значат за него 3000 евро.
Щом има парите и иска да прави сериозна фотография - да купува. Относно обективите - съгласен съм с pmartinov. Хубава камера изисква хубави обективи.
Ако аз се чудих каква камера да си купя за 3000 евро, сигурно бих купил 1Ds,дето в момента се продава за толкова в базара. После 2-3 L обектива и готово :) (още толкова пари, че ако не и повече)...

Автор: fundamental   
Дата:   16-03-06 12:49

[smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: darksorrow   
Дата:   16-03-06 12:51

култ, братче. аз снимам макро и праскам с digimax а5, найш ли каква резачка е? [smilie10] [beer] [beer]

Автор: darksorrow   
Дата:   16-03-06 12:53

апропо, като ти гледам снимката в профила, за такъв тип фотография може да се замислиш за Никон д2х, мисля, че може да свърши някаква работа...

Автор: Julius   
Дата:   16-03-06 12:54

IDA - подкрепям напълно, дажи и малкото което знам и аз бих му го казал на драго сърце, в случай, че послуша...

п.п.
Тоя да не е братовчед на оня преди време с Хаселблада - или е същия? [smilie18] [smilie18] [smilie18] Админе, я му виж IP-то... [smilie5]

Автор: dau   
Дата:   16-03-06 13:18

350D с 1 MP-E 65мм и 1 рингова светкацица Канон за цената на 5Д и ще ги изкъртиш всички буболечки ...

първа  назад  1     всички  напред  последна