Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 къде е сервиза на олимпус?
Автор: vnkbg   
Дата:   12-03-06 20:41

моля за помощ! безуспешно издирвам сервиза на олимпус в София. адреса който ми дадоха от няколкото магазина в които питах е в лагера, бул. Борис ІІІ сто педесет и нещо... където ми отваря едно готино бабе и ме праща да хода на майната си...
благодаря предварително!

Отговори на това съобщение
 Re: къде е сервиза на олимпус?
Автор: myrzel   
Дата:   12-03-06 22:35

8182665,8182631,8182632,8182633
Адрес : Цар Борис III №126 (сградата на Балканкар Прогрес ет 6)
photo@amperel.net

Автор: vassko   
Дата:   12-03-06 22:46

oфицялен сервиз на Олимпус в БГ няма. Амперел пращат апаратите във Чехия, ако са купени от тях. В този сервиз могат да ти помогнатhttp://www.nfsbg.com/main.php?module=service&PHPSESSID=3c7eac28e0006241fd4dac3ddbe63b23

Автор: juliet   
Дата:   13-03-06 15:29

Трябва много да внимавате,защото сервиза работи страшно скъпо и в никакъв случай не оставайте в апарата си батерията,защото ще ви я върнат празна ,а може и въобще да не Ви я върнат.Казвам го от опит,защото съм оставяла два апарата при тях.И в Чехия съм изпращала апарат с посредничеството на Амперел,и апарата който изпратих въобще не е този,който ми върнаха.А да не ви казвам колко време го чаках и колко пари ми взеха за транспорт и ремонт.И колкото и да се оплаквах.....нищо.Успех

Автор: Стоев   
Дата:   13-03-06 20:09

juliet написа:
... апарата който изпратих въобще не е този,който ми върнаха.....
Подменили са апарата с друг? [smilie8]

Автор: rumenn   
Дата:   13-03-06 20:15

Сервиз на олимпус е... в Чехия[smilie5] [smilie5]
Всичко което е по сложно от подмяна на батерия мися че за там пътува и цените започват от 100 евро [smilie23]
Поне така беше преди 1 година когато аз имах малък проблем със светкавица на сапунерка и сам си го оправих..[smilie24]

Автор: vnkbg   
Дата:   13-03-06 22:55

благодаря на всички които се отзоваха! в заключение ще кажа, че понеже апарата е скапана 3,2 Мр сапунерка ще взема просто да я изхвърля... но бях длъжен да опитам.
но може би ще опитам в сервиза дато ми го препоръча vassko!
благодаря отново

Публикацията е редактирана (13-03-06 23:00)

Автор: Amigo   
Дата:   13-03-06 23:03

Убава работа, ама българска.[cool] Сервизът бил в Чехия?![smilie11] [smilie10] [smilie11]

Автор: asahi   
Дата:   13-03-06 23:20

Не е лошо, че сервизът е в Чехия. Лошото е, че го научаваш в предпоследния момент.

Автор: myrzel   
Дата:   13-03-06 23:43

моят Олимпус беше в гаранция, ходи два пъти до Чехия, първия път безуспешно, втория го оправиха; пари не са ми искали, но ако не беше в гаранция не съм сигурен дали щях да го пратя

първа  назад  1     всички  напред  последна