Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За Конкурса на Panasonic България
Автор: tractorista   
Дата:   11-03-06 17:26

Ще ме извинявате ако някъде е обяснено, но аз не можах да прочета никъде как става включването за конкурса на Panasonic Lumix ?
Ако е автоматично по рейтинг, някой си играе да гледа source-a на снимките коя е правена с Lumix ли ?

[smile]

Отговори на това съобщение
 Re: За Конкурса на Panasonic България
Автор: knutanozavar   
Дата:   11-03-06 17:29

Не им гледат source-a - пазарджишката врачка ги познава с черна магия... [smilie21]

Re:
Дата:   11-03-06 18:25

нормално[thankyou]

selo.bg

Автор: boni   
Дата:   11-03-06 19:20

Никой не е казал, че снимките трябва да са направени с Панасоник.Няма такова условие в правилата на конкурса.

Автор: petri   
Дата:   11-03-06 19:48

Няма наистина условие да са правени снимките с Панасоник, но как наистина тези снимки участват в конкурса? Изредени са повечето категории, пък...
Някой, който знае със сигурност може ли да сподели...

Автор: boni   
Дата:   11-03-06 20:05

Всички снимки показани от 01.03 до 30.04 в посочените категроии участват в конкурса. Написано е в правилата, просто ги прочетете.

Дата:   11-03-06 21:29

Мерси Бони!!!

еее, аз тъкмо си виках "не са толкоза хиляди хората" ако е само Lumix, значи и аз мога да представя нашето село в престижния Фото-форум и конкретния конкурс, ама сега вече надеждите ми съвсем увяхнаха..
Е, поне ще пускаме снимки, да виждат хората какви хубави неща си сн/имаме на село[smilie3]
Аз бях приготвил към 100 снимки от селския бит и изобщо от ежедневието на един обикновен тракторист като мен, и като видях, че мога само 1 /една/ розичка от двора да покажа, искрено се разочаровах...
Както и да е...

Тука връзката е слаба, дано да може да влизаме по-често [beer] [thankyou] [thankyou] [thankyou]

първа  назад  1     всички  напред  последна