Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Да разкажеш история в 10 снимки??
Автор: VIVANOVA   
Дата:   11-03-06 00:47

Здравейте:)
Малко много тъпо се чувствам да питам тук това нещо но наистина имам нужда от помощ,а и нямам много време за губене.Откога си блъскам главата и всесе надявам ,туко виж родила някой идея ,но уви..
Трябва да разкажа тази история с 10 снимки,на тема"Моят клуб"(т.е.доста широко понятие и широк избор),но имам право само да им сложа заглавие..
Е,опитвах се,но явно съм толкова бездарна,каквото и да няправя,не става и не става история..или поне само аз си я разбирам,но не и тези които ще ме оценяват:(
Ако някой има някаква идея,много благодаря предварително!

Отговори на това съобщение
 Re: Да разкажеш история в 10 снимки??
Автор: MShte   
Дата:   11-03-06 00:53

[smilie11] До колкото разбрах, ти имаш снимките, сега трябва да им сложиш заглавие, така ли ? Ми дай да ги видим, тогава :)[smilie24] Пък може да измислим нещо [smilie24] [beer]

Дата:   11-03-06 00:57

Ами не точно...по-скоро имам един огромен хаос от снимки....и никаква история..дори незнам на каква теме да снимам,а ако случайно ми проблесне някаква тема,незнам как да подредя нещо в история...:(

Дата:   11-03-06 01:00

Ми разкажи ни тогава за твоя клуб :) Нещо интересно, което те привлича там [smilie24]

Автор: Стоев   
Дата:   11-03-06 01:59

[smilie11]

Автор: liyana   
Дата:   11-03-06 02:07

Добре де, хайде за започнем отзад-напред. Каква история би разказала, ако е написана, а не заснета? Какво настроение искаш да носи? За кого би разказала?

Дори когато пишеш текст, пак не можеш да го направиш като информативен доклад, щом става дума за твоя клуб. Там сигурно се случва нещо, което се отнася лично до теб.

Ако приемем, че именно в този клуб си се влюбила, ето я твоята история.

При всички случаи тя трябва да мине през нещо лично твое, иначе няма да се получи.

Автор: Стоев   
Дата:   11-03-06 02:27

(отнася патка да спи)

Автор: sounder   
Дата:   11-03-06 02:29

shoot it [smilie24]

Автор: LUMBERJACK   
Дата:   11-03-06 02:46

Имаше една атрактивна рап-комерсиалка на Мишо Шамара (ако не се лъжа) "ВЪВ клуба". Не помня точно текста, но се изреждаха разни градове...
"пловдивските майни ВЪВ клуба...
бургаски гларуси ВЪВ клуба...
ръцете вдигат Ямбол ВЪВ клуба..."

:)))

Това помага ли [smilie6] [smilie7] ?

Виж, сериозно, ако това ти помогне за проблясването на някаква идея, приложима в твоя случай, ще се радвам. Измисли си някаква случка. Съвсем малка. Или просто си спомни какво стана вчера ВЪВ клуба и го опиши с картинки и заглавия-описания.
Примерно това:
[smilie21] [thankyou] [shtrak] [beer] [smilie18] [ezik] [smilie4] [smilie3] [smilie22] [smilie11]

Автор: muu   
Дата:   11-03-06 08:43

um umva ,um robuva,stoev patki sunuva...[smile]
-ot tova dali stava istoriq?
[smile]

Дата:   11-03-06 09:50

Снимай "Постоянното присъствие". [smilie5] [beer] [smilie5] [beer] [smilie5][beer] [smilie5]
В повечето случаи са доста колоритни личности и са истории сами по себе си [smilie6] [smilie6] [ezik] [beer]

Автор: Todd   
Дата:   11-03-06 10:08

До колкото разбрах единствено заглавия можеш да слагаш на снимките ???
Що не започнеш с "начало" ,епилог и т.н. до end ????
[shtrak]

Дата:   11-03-06 13:09

Благодаря на всички за отговорите.Мога да сложа обаче самоедно заглавие за 10-те снимки ,иначе щеше да е много по лесно ако имах право на обяснение към всяка снимка.
LUMBERJACK благодаря за примера,много е хубаво това,направо прекрасно е ,но там е и историята с думите и музиката...а аз само едно заглавие имам право да сложа...:(
А "моят клуб"....разбира се трябва да представя мен,а как да разкажа история за себе си..няма да тръгна да се снимам,най-много да снимам нещата които ме вълнуват,а те не са много и са все различни,не виждам как да ги свържа в история...а и за толкова много неща едно заглавие...уфффф или аз съм много бездарна или задачата е гадничка..:(

първа  назад  1     всички  напред  последна