Автор: Mobby_Dick
Дата: 22-07-04 22:48
админ, активността ти е доста похвална - аз винаги съм бил ЗАцензурата. а виждането доста избирателно за съжаление. Давай наред, така по-може да нацелиш някоя простотия...вместо обикновен коментар. Не съм гледал въобще автора, а само снимката...не съм обидил никого с нищо, камо ли пък нецензурно. Това което видях на снимката, на мен ми говори така.Все пак изтрии и това, защото не съм го казал аз:
"54 Mobby_Dick : 22.07.2004 01:44
мнението е изтрито от администратора на сайта " - това е твое мнение под моето име, не ме кефи така да стой.
Продължавайте в този дух, скоро мигпау може да стане еталон даже. Защо не ми изтриеш всички коментари наред..начело с този - напълно съм за това, без ирония...може и постингите също.https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gif Като търся "админ" да оправи някоя софтуерна недомислица...пас, тука кос. Бравооо. Не беше зле през тази година да изтриеш и някое баш сосно , поне "ано" коментарче под някоя от 269-ми снимки например, като така сме тръгнали, може и на мигпау например, щото той доста неадекватен си пада, или някое волно есе на некрофиломайорска тема на snopara под снимките ми или темите. Все пак не съм длъжен да съм ви толерантен луфт за простотията.
snopar - аре оч, навлек пубертетен.
|
|