Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Някой да си идва от USA тези дни? :)
Автор: ALBIREO   
Дата:   09-03-06 23:26

Щото ми трябва нещо :)
Две неща :)
Ще чакам на летището с парите + бонус за този, който ми ги донесе до две седмици.
Имам приятели там, но никой от тях (или познатите им) няма да си идват до 23-ти март, а на мен ми е спешно.

Става въпрос за това и това .
Благодаря предварително.

П.П. В България не намерих сносен линеен поляризационен филтър. Тези които намерих са на безбожно високи цени. За CF картите да не говоря... Да, сигурно цените са "нормални", затова не ги упреквам, просто търся алтернатива :).

Знам, че мога да си ги поръчам от B&H, конкретното ми питане е, дали някой ще може да ми ги донесе, до 2 седмици?

Отговори на това съобщение
 Re: Някой да си идва от USA тези дни? :)
Автор: asahi   
Дата:   09-03-06 23:32

Поне в България картите не са скъпи. Виж сайта на Вали.

Дата:   10-03-06 00:10

ОК, благодаря!
Та... някой да може да ми донесе тези неща от USA? :)

Автор: CYPER   
Дата:   10-03-06 00:23

Да бе хич не са скъпи - айде нема нужда.

Абе така като гледам сайта май е възможно да поръчам нещо от Лондон и да го пратя до БГ или пък до мене - не знаех за тая далавера [smilie24]

Само трябва да си снимам кредитна карта от двете страни и да им я пратя на мейла [smilie10] Не ми харесва тая операция нещо.

Автор: ibk   
Дата:   10-03-06 00:26

CYРER, спокойно - така процедират със всички отвъд желязната завеса. няма проблем.

Автор: CYPER   
Дата:   10-03-06 00:35

Далавера друг път - доставката до UK е 26.5 долара [smilie23]

Тая карта на SanDisk тук може да се намери за 55 паунда [smilie24]

Автор: minister_of_sound   
Дата:   10-03-06 01:53

Hifi има всичко, питай го него! hifi@mail.bg, той мисля че внася от USA.

Публикацията е редактирана (10-03-06 01:56)

Автор: pmartinov   
Дата:   10-03-06 06:56

БЛАЖЕННИ СА ВЯРВАЩИТЕ . . .

АМИиииннн . . .

Автор: pvas   
Дата:   10-03-06 08:34

В ЛИДЕР можеш да получиш 2Г CF на цена под $110, различни марки...с гаранция, а в УСА е с 15-на дойлара по-евтино, без цената на доставката и колкото ти вземат отгоре. Нещо не се връзва сметката, но ти си знаеш [smile]

Дата:   10-03-06 08:45

Хм, толкова ли е трудно да разберете че ALBIREO е решил да си купи тези неща ,но само при условие че са на цената в линковете !

В базар получи достатъчно оферти ,но те не се броят защото цената е по-висока.

Изобщо няма да се учудя ако в следващата тема в форума поиска да си ги купи на цената на материалите от който са изработени.

Дата:   10-03-06 09:57

pmartinov - нали ти е ясно, че парите са си мои и ще ги дам за каквото си искам?
Мога да си купя много от нещата, които се предлагат в БГ. Не смятам за необходимо да обяснявам, защо НЕ искам да го правя.
Въпросът ми е съвсем лесен за разбиране.

Благодаря ви за отговорите, но нито един не беше по темата. Знам за hifi - говорил съм с него.

Автор: Георги   
Дата:   10-03-06 10:18

[smilie10]

Дата:   10-03-06 10:21

ALBIREO

Купувам фотографски неща от USA от 15 години !

Искам да ти призная че никога в България не можах да вкарам нещо на цената която е в магазина."Тъпите" американци нито веднъж не пропуснаха да ми начислят такса и шипинг и така те винаги идваха с около 10% по-скъпи.

Желая ти успех !

Дата:   10-03-06 11:22

pmartinov - благодаря [smile]

Автор: mia   
Дата:   10-03-06 14:22

pmarinov, не знам за какви точно 10% говориш, но пък аз мога да ти кажа, че досега съм си поръчвала и продължавам да си поръчвам неща от Щатите през много близък мой човек и цената излиза точно такава, каквато е обявена в bhphotovideo.com, без нито стотинка повече при излизането от Щатите и съответно влизането в Бг...
Трябва наистина да си луд, за да пълниш гушките на Бг-хиенките-тарикати-ниедни, така наречени търговци, вносители и вся остальная сволачь, дори и да ги имах тия пари излишни, не бих им ги дала ... защото просто въпросът е принципен...

Автор: mia   
Дата:   10-03-06 14:23

извинявам се на автора на темата за спама, за съжаление не мога да му помогна в момента...

Дата:   10-03-06 15:51

mia - няма за какво да ми се извиняваш, напълно споделям гледната ти точка.

Автор: liyana   
Дата:   10-03-06 16:48

Принципно аз правя нещо друго: поръчвам и плащам с кредитната си карта от тук, изпращам го на адрес на приятел там, а той ми го препраща до България. Малко е туткаво, но работи като схема. Такъв вариант върши ли ти работа (уви, аз се върнах от Щатите преди 3 седмици)

Дата:   10-03-06 16:58

Принципно ми върши работа. Имам кредитни карти, но нямам познат, който да ми донесе нещата до две седмици, както вече казах. До лятото все някой ще се намери, да се върне от там, но идеята ми е за до 23-ти март, не по- късно.
Цената за която става въпрос е около 160 долара, като в момента ми е спешен само филтъра - т.е. 90 долара. Това са около 150 лева. Пак ще напиша - момента, в който човека кацне в България, ще го чакам на летището с парите. Нямам никакъв интерес да връзвам някой да ми носи нещо, което да не купя после. Това не би трябвало да притеснява никой. Ако някой прояви желание, ще се разберем по телефон/e-mail/ICQ.

първа  назад  1     всички  напред  последна