Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 търся упътване за работа с Canon EOS 100
Автор: geriflo   
Дата:   08-03-06 15:43

Много ще съм благодарна, ако някой ми изпрати упътване на български за работа с Canon EOS 100- лентов.
Ако сте от Пловдив, може да се видим на центъра и да си направя копие от книжката.
Предварително благодаря на всички, които ще отговорят на тази тема.

Отговори на това съобщение
 Re: търся упътване за работа с Canon EOS 100
Автор: terminator   
Дата:   08-03-06 16:06

Я пробвай този линк, 13MB-ов .pdf файл. Десен бутен върху линка, Save Target As ... и готово. Това е книжка за Canon EOS Elan - американското име на модела 100, абсолютно същия е.

Автор: geriflo   
Дата:   09-03-06 11:24

Всъщност апаратът е американски- същия модел. Мерси за файлчето, е няма да откажа ако има и на български ;)

Автор: asahi   
Дата:   09-03-06 11:33

Спомних си като барнах първия си ЕОС през 199... и началото. Упътване никакво камо ли на български. Един колега ме светна откъде се активира централното мерене, другото бе видно от пръв поглед.

Та мисля си, ГериФло, че един курс по фотография ще отговори на всичките ти въпроси - и по конкретния фотоапарат и по използването му въобще.

Въпреки всичко ако имаш някакъв конкретен въпрос за апаратчето питай тук - Канонджиите сме много.

[beer] МНОГО СМЕ![beer]

[shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна