Автор: boni
Дата: 07-03-06 20:27
koceto - шадоус/хайлайт в CS/CS2 е най-бързия начин.
Dau,много ясно, че при печат примерно 30х40 8мп ще е по-добре от 5 и като шум и като детайл,като си голям мераклия да мериш на 100% отворена картина, ресайзни 8-те до 5 и тогава философствай.Знаеш ли какъв е резултата ако ресайзнеш 8мп до 5??? Или си мислиш, че шумът си остава със същия мащаб? Луд ли си да гледаш отворена на 100% 8мп картина и да я сравняваш с отворена до 100% 5мп ???Изравни размера и тогава сравнявай!Или намали 8-те до 5 или разтегни 5-те до 8 да видиш ко става тогава...
Трябва да ти кажа, че аз хваля нещо само ако наистина заслужава, смешни са ти подмятанията кое ми било за безплатно ползване и кое не...Отучи се да гледаш в паницата на хората, не говори добре за тебе , не си го превръщай в стил.
На времето с D70 , да не би да не съм показвал маса снимки и тестове(без никон да са били рекламодател в сайта) или преди това с D100 или с Оли 8080, или още по-рано от Canon G3. Или съвсем в началото преди повече от 4 години когато имах Canon Pro90is...
Показвам и хваля това, което смятам, че си заслужава.
За твое сведение отказах едногодишен договор за реклама с Практика, защото не се съгласих да им пиша положителни ревюта и да крия недостатъци на апаратите им.Аре многознайник си голям![[smilie9]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie9.gif)
Публикацията е редактирана (07-03-06 20:37)
|
|