Автор: gorbi
Дата: 07-03-06 13:12
по ред....... Докато се мъчих да си инсталирам suse 9,1 (така и не открих 10.00 из дисковете, а знам че я имам) на преносимия компютър, взела та ми се затрила информацията от единия диск... (беше ми разделен на три дяла HDD) Първия и втория дял са си непокътнати с windows-a, всичко си работи, но на третия дял няма никой..... Когато искам да видя какво има - win ми казва - сори братче, трябва да форматираш, че не се чете (като маимуницата във форума)... Форматирах с quick format (защото иначе пък въобще не даваше да го гледаш диск ли е какво е) - и сега си стои празен и самотен без всичките тези 1000 снимки които бяха вътре.....
Да... и няма нужда да казвате колко съм тъп, че съм тръгнал да качвам линукс върху уиндоус, без да си запиша всичко ценно..... аз си го знам че съм си тъп и съм постъпил малумно...... Въпросът ми с повишена трудност е - мога ли да се надявам да прочета нещо полезно от този дял с някакъв специализиран софтуер, откъде да си го за....( купя щях да кажа - ма май да го изтегля имах на ум.....) Или да си свиркам доволен че имам толкова свободно място, да си прежаля хилядата и нещо безценни кадри и да си записвам новите безценни такива....
Та - някакви идеи?
II ниво - възстановените вече файлове им няма файл хедъра и не се отварят...... и то всичките...... някакви идеи пак.....?
Публикацията е редактирана (08-03-06 00:48)
|
|