Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ima li zna4enie koga puskame v izbrano
Автор: kingboris   
Дата:   06-03-06 06:04

zdraveite :))) spored vas ima li zna4enie koga se puskat snimkite v izbrano? za6toto nqkolko puti mi se slu4va da puskam snimki koito saotvetno izmestvaiki se nazad v izbrano ostavat ne vidqni :(((a spored men si zaslojavat da se vidqt [smilie19]
ne me interesuvat tolkova to4kite otkolkoto nastavleniqta i razqsnqvaneto na gre6kite mi[smilie19]
ta spored vas koga e nai oda4noto vreme za puskane v izbrano[smilie21] [beer] [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: ima li zna4enie koga puskame v izbrano
Автор: kirilius   
Дата:   06-03-06 06:46

Ето тук http://bgcounter.com/?sts,hour,,,,phforum можеш да видиш статистика в кои часове на деня има най-много посещения на сайта. Има статистики и за ден от седмицата и т.н.

Ясно е, че ако си пуснеш снимката късно вечер, няма да има кой да я види, а до сутринта ще бъде затрупана. [smilie19]

Инак "удачно" се пише с У [smilie5]

Re: ima li zna4enie koga puskame v izbrano
Автор: kingboris   
Дата:   06-03-06 07:21

nqmam kirilitsa i ne obru6tam vnimanie na pravopisa kogato pi6a burzo,no vse pak blagodarq [smilie19] [smilie19]

първа  назад  1     всички  напред  последна