Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 HELP!Как да проверя Апарата си за прах в сензора???
Автор: mimo   
Дата:   03-03-06 23:17

Какво да снимам в домашни условия за да излезе на снимка дали имам прах на сензора,онези малки точки ,които се появяват когато е замърсен,за съжаление тук нямя ясно синьо небе от дни и няма как да разбера?Ако може някой да ме упъти.Честит Трети Март на вси4ки Фотографи!!![shtrak] предварително благодаря

Отговори на това съобщение
 Re: HELP!Как да проверя Апарата си за прах в сензора???
Автор: Стоев   
Дата:   03-03-06 23:20

zatwori na MAX blenda i snimaj duvaro sre6tu teb

Автор: Mimic   
Дата:   03-03-06 23:21

Ами ако не ги виждаш не виждам защо си толкова припрян ... моята е зверски мръсна и все и се каня, но петната започват да се виждат от ф/13 нагоре ... щракай така ако нямаш проблеми, пък все някога и небето ша дойде ...

Автор: hotsnail   
Дата:   03-03-06 23:21

ami bial ekran na monitora. Moje d ais naprawish edna biala kartinka na photoshop i posle hop full screen i snimaj. E ima niakoi pinizi - wkluchi na ruchen focus i si nastroj gore dolu fokusal Swii si blendata naprimer na F20 i taka SHTRAK i chakash okolo 10 sekundi.

Дата:   03-03-06 23:23

Mimic,
4oveka 4istnik be, ne kat nas - o6te ne moga namerja vreme da sipq rakijata u haparata i da turkam s gubata[ezik] [beer]

Дата:   03-03-06 23:29

Ам, аз са знам че съм нескопосник ... пусни едни Кю да та чуя по-празнично ве ...

Автор: carl_cox   
Дата:   03-03-06 23:33

А ЧЕСТИТ ПРАЗНИК и на теб mimo :)

следващият път да си купиш OLY [smilie5]

Дата:   03-03-06 23:37

(offtopic)
i dwe 6te ti pusna, ama onzi Admin e ebasi i pidi*** , ne kato ***** - ot dni njamam qu[smilie2]

Дата:   03-03-06 23:40

Ам, ние сме отатък - спамим алитеративно с Амиго темата на Зоо за Атака ... [smilie5]

Дата:   03-03-06 23:47

Mimic написа:
Ам, ние сме отатък - спамим алитеративно с Амиго темата на Зоо за Атака ... [smilie5]
Otivam da nadzurna. Daj mi edno savet4e za ramka s redakcija u poslednata mi fotka v profila - za to4kuvaneto si znae6 - ne pove4e ot srebro. Ne mi e za to4ki, ama sno6ti se po4uvstvah typo, kato suma ti vreme ramkirah i ni6to ne izmislih nakraja [smilie11]

Дата:   03-03-06 23:58

Еййй, аз трябва да изкарам патките от картата. Нали ти разказвах, че във факултета имаме езеро и двадесетина едри екземпляра - та оня ден се бях излегнал в обедната почивка под една палма да си дъвча сандвича и тия ми ти изроди като ме наобиколиха ... поне 50 кадъра изпразних отгоре им - от упор с 50 милиметровката ... [smilie8]

Дата:   04-03-06 09:09

Az u Rotterdam dosta posnimah s 17-40. Lo60to be64, 4e kolegata s men ne poiska da se priblizi i da gi hrani dokato snimam, ta s edna raka kiflata s drugata sapunerata...
Tova gledane na TV vodi do strah ot patki [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна