Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Малко история - първия интернет БГ фотоконкурс
Автор: boni   
Дата:   10-12-03 01:29

За тези,които взехме участие преди 2 години и за всички останали - мисля че ще бъде интересно да си го припомним:
http://photo-zine.com/competition/comp_main.php

Отговори на това съобщение
 Re: Малко история - първия интернет БГ фотоконкурс
Автор: J0R0   
Дата:   10-12-03 09:39

Аха, интересно е.
Гледам, че 60 автори са взели участие тогава, от които 10 (на които знам имената със сигурност, а иначе може да има и други) сега пускат снимки тук, и са активни и на този сайт.

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   10-12-03 10:22

Интересно! Фотографите пък родни, а сайта на англииски!? Има доста качени снимки, но разглеждането им..в малъък размер. Исках да видя призьорите, а видях наградите само[smilie11] Сигурно трябва по-подробно разучаване, а не да разчитаме на интуитивен интерфеис - да метна малко критика по Сас, нали тои го прави, съм чул[smilie25]
Този сайт развива ли се и сега, има ли някакви конкурси и посещаемост - да метаме по някоя снимка и натам [smile] [beer]

Автор: J0R0   
Дата:   10-12-03 10:39

Метай тука. Фотозин беше замислен като интернет версия на сп. Фотооко, ама то умря.

Автор: sas   
Дата:   10-12-03 11:19

Моби има едни правила дето викат, че е по-добре да работиш вместо критика да правиш.

Сайта в момнета е в преосмисляне на концепцията си, в застой и не напълно работещ. Поне с Бойко като говорихме последния път преди 3-4 дена се уточнихме да решим как ще продължава.

Моби, интернет-а не е български и поради тая пеичина сайта беше на английски. А това бепе само едно предимство, защото стотин чужди потребители го вижадаха всеки ден. Това продължава и сега. Пробвай колко добре е ранкиран в Google. Напиши "magazine of photography"

Интерфейса е такъв какъвто е и аз няма да го коментирам тук.

А за малкия размер съм длъжен да кажа, че това, което виждаш на Photo-forum.net е благодарение на еволюцията извървяна от Photo-zine.com Тогава в това време когато интернет-а не беше чувал за Mobby_dick хората не бяха склонни да качват големи снимки. Тогава цареше мнението, че се краде онлайн. Тогава хората бяха с модеми за телефонна линия. Погледни примерно Тихомир Пенов колко малки картинки е качил http://photo-zine.com/competition/comp_gallery.php?category=act пък е можел да качи и по-големи. Това беше времето, такива бяха обстоятелствата, такива бяха възможностите.

ТОВА БЯХА ПЪРВИТЕ!

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   10-12-03 18:22

sas - аз го преценявам набързо, лайчески от комфорта на днешното време [smilie3] не се коси [beer]
"интернет-а не беше чувал за Mobby_dick.." - то и аз не бях чувал [smilie18] То не, че сега е чул [smile] въпреки, че в гугъла се резулюира ли беше..добре [smilie3] Това са пък косурите на днешното време.
Косиш се, от невежата оценка на един лайк, ...пък после - фотографите се впрягали по коментарите [smile]

Автор: lukcheto   
Дата:   10-12-03 23:15

Boni, мерси за линка, бях забравила за фото-зин, досега гледах снимките на сайта, интересно ми беше да видя какво се е променило от тогава насам....доста неща, визията предимно... А и искрено се забавлявах да видя мои стари снимки, по-точно първите си опити в експеримента и автопортретите...бе готино, доста се позабавлявах [smilie25] [smilie18] [smilie25] [smilie18] [smilie6] [smilie5] [smile] [beer]

Публикацията е редактирана (10-12-03 23:17)

първа  назад  1     всички  напред  последна