Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 А кой внася Canon аксесоари?
Автор: miloev   
Дата:   20-07-04 19:24

... за Powershot и Ixus? (оригинални)
Светкавиците са ясни, а подводни боксове, адаптери за обективи, дистанционни и т.н. Определено не е (новия)официален дистрибутор?

Отговори на това съобщение
 Re: А кой внася Canon аксесоари?
Автор: tonibg   
Дата:   20-07-04 22:29

Внасят се от Канон България, но не продават на крайни клиенти. Обади им се и ще ти дадат най-близкият до тев дистрибутор

Автор: Marin   
Дата:   20-07-04 23:38

Da i men me interesuva ot kade da si nameria canon aksesoari?Po princip ima li macro leshti koito sa originalni na canon?Po-dobri li sa ot drugite?

Автор: Viper   
Дата:   20-07-04 23:43

Аз също се интересувам по-специално от Lens Adapter и лещи за PowerShot.Преди време бях пуснал тема тук във форума ама тц...[smilie11]

Автор: djidji   
Дата:   21-07-04 09:26

кажи какво търсиш да ти кажа за колко можеш да го получиш :-)
в профила ми има инфо за контакт

Автор: stoevmobile   
Дата:   21-07-04 21:12

Viper, ами аз ти дадох имейла на една от продавачките/дилърките на твоето питане във форума. Просто човекът, отговарящ за каноните, с който си писахме на времето, са го сменили явно, което е видно и на страницата им (отиди там и потърси отговарящият за камерите, за които търсиш нещо, пък го питай директно за каквото ти трябва) www.computer2000.bg, ама нали рекламата е забранена...
просто един адрес да се пробваш, не че ти го препоръчвам, друго място на http://911.bg влез при продавачите на каноните и се поразръчкай там.
Пък като някой пита за за аксесоари за Powershot и Ixus, абе уточнявайте и модела - комай има една кошница модели, дето дори по външен вид се различават, като керемида от тухла-четворка......
[beer]

Благодаря
Автор: miloev   
Дата:   22-07-04 12:38

..за отговорите. По-скоро въпроса ми беше глупаво зададен, но както и да е. Просто в ценовите листи на дистрибуторите няма аксесоари, но то било, защото "били сложна материя" аксесоарите. Трябвало да се обадиш и да говориш с продуктовия мениджър:-)

първа  назад  1     всички  напред  последна