Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Olympus SP-700, Sony DSC-T9, Samsung L55W
Автор: bocyb   
Дата:   02-03-06 08:31

Решил съм да закупя един от тези трите фотоапарата, като начинаеш бихте ли казали вие като професионалисти кой от трите бихте си взели. Някой може да се зачуди какво прави този Samsung в избора ми, но да ви кажа останах с много добри впечатлени след като го видях(отлична LCD матрица и възможности, особено movie възможностите), Sony-то ми се видя доста дървено въпреки всичките хвалби по review-тата ( много лощо качество на LCD-то и малко неудобно за работа въпреки малките си размери), Olympus-а не сум го виждал на живо. Моля, посочете вашия избор [smile] .
Ако ме питате бих искал да си купя Ricoh Caplio R3 но за съжаление Кантек, който е официален вносител на Ricoh за България даже не беше чувал за него ?!. Ако някой може да ми каже от къде може да се закупи в България бих го почерпил [smile] .

Отговори на това съобщение
 Re: Olympus SP-700, Sony DSC-T9, Samsung L55W
Автор: СТОев   
Дата:   02-03-06 08:46

bocyb написа:
Решил съм да закупя един от тези трите фотоапарата, като начинаеш бихте ли казали вие като професионалисти кой от трите бихте си взели....
Te profesionalistite ne snimat s takiva, po-skoro ljubitelite ili targovcite da te orientirat...
Uspeh [smilie24]

Дата:   02-03-06 08:55

Знам, че професионалистите не снимат с такива. Аз просто искам мнение, впечатления и т.н. Ако някой може да каже нещо по въпроса. Благодаря предварително.[smile]

Автор: loveforever   
Дата:   02-03-06 11:23

Ми много зависи за какво го искаш тоя апарат - за снимки или за да се похвалиш с нова играчка. Ако е за първото - мисля че има доста по-удачни модели. Ако е за второто - всичкоте стават [smilie5]

Дата:   02-03-06 14:39

Избора ми е съсредоточен върху тези модели зашото ми трябва фотоапарат който мога да сложа в джоба на сакото, но да прави горе долу добри снимки, за да мога да го ползвам винаги когато ми потрябва. Не ми трябва за да се фукам, а за работа.

Автор: fvm   
Дата:   02-03-06 20:19

Az ti prepora4vam tozi... V dqsno na saita ima spisak s po4ti vsi4ki modeli na pazara( stava vapros za kompaktnite cifrovi snima4ki) i ocenkite na avtorite sa mnogo to4ni... haresai si ne6to i si go kupi...

http://www.cameras.co.uk/details/canon-powershot-a610.cfm

Автор: slavoart   
Дата:   02-03-06 21:33

li4no az bih te naso4il kam sony i olimpus!!! imal sam podobni aparati v niskiq klas i sa se spravqli perfektno sas zadadenata im zada4a[smilie5] za samsunga ne moga da kaja ni6to no po princip im bqga beliq balans na malkite modeli, a i sony i oli sa s po dobra optika, vapreki miniaturnite si gabariti. USPEH i ot men!!!![smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна