Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Цифровата сапунерка замръзна
Автор: Митко   
Дата:   20-07-04 10:57

Дъщеря ми беше в Рила миналата седмица и на Мусала при -9 градуса цапунерката изобщо не е искала да се включи (може би батериите са позамръзнали?), а при температури около нулата е щракала, но снимките са били изцяло черни. Това би ли могло да се приеме за дефект, или е нормално?

Отговори на това съобщение
 Re: Цифровата сапунерка замръзна
Автор: angel4o   
Дата:   20-07-04 11:08

Е каква е сапунерката де [smilie10]

Автор: jumbo   
Дата:   20-07-04 11:10

в средата на лятото -9 градуса?????
айсиктир бе?!?!?!?!?!!

Автор: angel4o   
Дата:   20-07-04 11:11

Штото например CANON A75 му дават "Operating Temperature 0 - 40 degrees C"[smilie19]

Автор: Стефан   
Дата:   20-07-04 11:21

С Canon A70 съм снимал при силно отрицателни температури без проблеми. А при една виелица явно обектива се обледяваше и затова пластинките които го скриват при изключване нещо прещракваха и на моменти не се затваряха напълно, но нямаше някакъв неприятен ефект върху по-съществените функции и се оправи при стихване на вятъра.
Това при положение, че наистина тези машинки са сертифицирани за "Home and office use".[smilie18] [shtrak]

Дата:   20-07-04 11:34

Цапунерката е нр635, тази сутрин в 9часа на върха е било +5градуса, а помниш миналата седмица какво беше..., в спецификацията не пише работна температура, мамка му китайска.

Дискмена ми трябва да работи от 0 до 35 градуса по спец., но е пробван от -15 до +60 без проблеми. Другия път ще си взема фото сони[smilie25]

Автор: JMDP   
Дата:   20-07-04 11:35

Снимал съм с моя Олимпус С-750 и при -6 градуса - никакъв проблем, макар че пишат да се използава в инт. 0-40 градуса...

Дата:   20-07-04 11:37

а аз веднъж снимах около 3 часа на -17 градуса ама с ф100 и на него нищо му нямаше ама на ме ми изчезнаха носа и ушите за няколко дена подред[smilie7]

Автор: JMDP   
Дата:   20-07-04 11:42

Олепи ли го с лепенки да не ти залепнат ръцете по металното тяло на бедния апарат?[smilie7]

Автор: miloev   
Дата:   20-07-04 11:44

пише си. [smilie3]
Operating Environment
maximum operating temperature range: 41 to 113° F (5 to 45° C)
storage temperature: -22 to 158° F, (-30 to 70° C); humidity range (RH) recommended
operating: 15 to 85%

а между сапунерка Sony и сапунерка HP... въпрос на вкус [shtrak]

Дата:   20-07-04 11:50

абе то тялото е магнезиево та като тефлон не лепи ама студа бе кучешки

ама все още се чудя обаче как лепят тефлона за тигана [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: papi   
Дата:   20-07-04 16:15

jumbo a za D70 kakvi sa temperaturite...

Автор: matasel   
Дата:   20-07-04 16:38

Shto ne opitash da ia razmrazish v mikrovalnovata - na 50 % moshtnost, a?[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie19]

Дата:   20-07-04 16:38

не съм пробвал още [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   20-07-04 17:10

Shto ti da probvash - tia nali e na Mitko?[shtrak]

Дата:   20-07-04 17:31

матасел: Не става с мировълнова - сигурен съм! Размразих го по класическия метод - в тенджера с хладка вода на котлона и бавно загряване с градиент 5градуса в час за не му се разместят лещите. Като кипне водата котлона се изключва и се оставя да изстине до стайна темп. Само забравих да му извадя батериите и трябваше да ги зареждам. Сега работи като нов, само капе вода от него[smilie5]

Дата:   20-07-04 17:49

Tova dobre - taman si mu izmil i leshtite- a ako beshe pusnal i malko ultrazvik v tenjgerata (samo ne me pitai ot kade da si kupish ultrazvuk) shteshe da imash perfektno pochistvane.
I edna zabelejgka - kato povtariahme s JORO za 5-ti pat parvoto nivo na preduchlishtnata vazrast ni uchiha, che tova koeto opisvash ti kato nagriavane i ohlajgdane se naricha temperaturen profil, a za gradient se uchilo v 2-to nivo, ama nie s JORO taka i ne stignahme do nego![smilie19]

първа  назад  1     всички  напред  последна