Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Съвет/ти за НАТФИЗ
Автор: sen_kn   
Дата:   24-02-06 23:27

Имам желание да уча за оператор в НАТФИЗ, но почти никъде няма инфо за това.
Надявам се да ми помогнете със всякаква иформация за кандидастване по тази специалонст и практически съвети.
Натези които ми помогнат предварително Благодаря, а на тези които ще погледнат с насмешка - ми не ми пука [ezik]

Отговори на това съобщение
 Re: Съвет/ти за НАТФИЗ
Автор: darksorrow   
Дата:   25-02-06 00:11

брей, нямало инфо...

на официалния сайт погледна ли?

Автор: liyana   
Дата:   25-02-06 00:41

Аз самата съм завършила НАТФИЗ, макар и в друга специалност - не операторско майсторство, де. Започни с едно тел. обаждане до учебния отдел. Там всички са готини и с удоволствие дават информация. Освен това има обикновени печатни материали за всяка специалност. Сайтът им разбира се е най-бързо достъпния източник. Не се притеснявай да отидеш направо в института. Ако се завъртиш за малко повече, ще разбереш къде се мотаят в момента операторите и можеш да се запознаеш и с тях. Просто не се притеснявай изобщо! Успех![shtrak] [smilie24]

Автор: sheki   
Дата:   25-02-06 13:59

Има консултации август,ще ти кажат всичко,което те интересува.

Дата:   25-02-06 20:16

Това значи ли че тази година трябва да я пропусна и да чакам до август?

Автор: 6traka4a   
Дата:   25-02-06 20:19

Изпитите са май през септември...

Дата:   25-02-06 21:02

ако е така супер остава само да търся литература по въпроса и "малко" упражнения с камера

Автор: exo99   
Дата:   25-02-06 21:06

Да изпитите са през септември

Дата:   25-02-06 21:14

Може да ставам нагъл и нахален, но наистина ще съм много благодарен, ако някой ме насочи към някой заглавия написани за фотографията, ако не за друго то поне за лично образоване щото ходих в градската библиотека /гр. Кюстендил/, и там имаха точно ЕДНА книга от 1951г. в която бяха описани стари Съветски фотоапарати и видовете негативи и химически смеси за работа с тях. Ако зная кои заглавия да търся ще хващам връзки по Софията да ми ги търсят.

Публикацията е редактирана (25-02-06 23:17)

Дата:   25-02-06 23:08

Кажи какво по-точно те интересува за да мога да ти помогна.Учих там 4години и познавам доста хора а и бях квестор последните 5 години на приемните изпити.[smilie24]

Дата:   25-02-06 23:28

не знам как да конкретизерам въпросите си. Става дума за специалността "Филмово и телевизионно операторство" и ме интересува почти всичко за приемните изпити и подготовката за тях, в Кюстендил не вярвам да намеря човек който да може да ми помогне и за това разчитам на собствени сили и всякакви съвети и помош ще ми дойде добре

Дата:   25-02-06 23:38

Изпитае няколко кръга:при подаване на документи за кандидатстване, края на август, се представя комплект снимки,не си спомням сега какви точно бяха,но ще попитам.Първи кръг-интервю с комисията,задават въпроси върху снимките.2 кръг-писмен-анонимен:гледате филм и пишете анализ.3 кръг-снима се в ателие-натюрморт с грънци -трябва да се направят 3 кадъра единият е светлосенчест,свободен и забравих 3 какъв беше.4 кръг-пак интервю-питат те за кино-всичко,което мовеш да се сетиш като въпроси.Ако минеш единия кръг-отиваш на дгугия, и така до края.

Автор: Han_Solo   
Дата:   25-02-06 23:45

като гледам не се е променило от 89 година насам [smilie5] само че при мен 3 кръг беше един от няколко варианта - натюрморт, осветяване на гипсов бюст и още нещо дето не си спомням какво беше - на мен баш грънците ми се паднаха [shtrak]

Дата:   25-02-06 23:46

Няма бюстове здрави [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19]

Дата:   25-02-06 23:48

Смениха и ателието и дадоха малко Ari-да си светят хората малко по-добре от колкото през 89.

Дата:   27-02-06 23:02

Моля да обърнете внимание на малкото снимки в моя профил, това е с цел препоръки мнения и критика. Приемам сякакви мнения и критика!
Надявам се скоро да кача още снимки за обсъждане.
Благодаря на всички които изкажат мнение!!!

Автор: asahi   
Дата:   27-02-06 23:15

Минутка за реклама, би казал Джъмбо.

Дата:   27-02-06 23:23

съжалявам че го приемаш така, но наистина искам да чуя отзиви за сминките ми!
Обърни внимание на пост 1 последното ми изречение [smilie5]

Публикацията е редактирана (27-02-06 23:35)

Автор: nemchev   
Дата:   28-02-06 12:12

ако искаш пробвай и в благоевград...за там мога да ти помогна....за изпитите...ако се интересуваш на мейла в профила

Дата:   28-02-06 12:14

За НАТФИЗ ти трябват черно-бели снимки, гледа се предимно репортажа, портретите и натюрмортите.

Дата:   28-02-06 21:02

Благодаря за съветите!
Значи да наблягам в тези насоки [smile]
А за Благоевград може да звучи грубо, но имам лошо мнение, нищо лично но предпочитам НАТФИЗ [smilie2]

първа  назад  1     всички  напред  последна