Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Снимки от най-първата среща изобщо
Автор: pinko   
Дата:   19-07-04 14:48

По повод годишнината на форума се поразрових и намерих малко снимки от най-първата среща на фотофорума, тогава още се подвизавахме в клуб Фотография в дир.бг.

Срещата се състоя на 5 юни 2001 г. на Баба Яга естествено, бяхме Лукчето, Хассел(блад), Росен Попов, БораДаф и моя милост[shtrak], повода беше завръщането на Лукчето от Сан Франциско[beer] [beer] [beer]

Снимани са със Сони S 70 на някакви весели режими соларизация и сепия[shtrak] [shtrak]

http://img47.photobucket.com/albums/v145/IvanM/First%20Meeting/

Публикацията е редактирана (19-07-04 15:39)

Отговори на това съобщение
 Re: Снимки от най-първата среща изобщо
Автор: junior   
Дата:   19-07-04 15:07

Some things never change....[beer]

Автор: snooper   
Дата:   19-07-04 15:09

Edno takova istoricheko e naposledak, pinko - vij temata mi za arhivite, ako ne si veche... i za teb beh nameril nekvi kompomati [smilie25] [smilie25] [smilie25]

Автор: pinko   
Дата:   19-07-04 15:34

Джуниър, ето и отзиви за тая историческа първа среща

http://clubs.dir.bg/showflat2.php?Cat=12&Board=fotografiq&Number=1936468939&page=209&view=collapsed&sb=5&vc=1

А тук http://clubs.dir.bg/showflat2.php?Cat=12&Board=fotografiq&Number=1936408014&page=209&view=collapsed&sb=5&vc=1

първото предложение за конкурс в историята[beer] [beer] [beer]

Публикацията е редактирана (19-07-04 15:37)

Автор: Mick   
Дата:   19-07-04 19:20

eeee....Pinkoo, razbime ,brat [smilie25] [smilie3] [smilie10] [smilie5] [smilie5]

...otkade se seti da go iznamerish tova history - smqh se s glas kato chetoh po temite :))) breeei to mnogo vreme minalo ot togava bre, az oshte si mislq che ot mesec dva -da se znaeme nai-mnogo,a to...
[beer] [beer]
aide Pozdravi ,Mick
P.S. i ako ne se vidime na fiesta - da kuponqsvate i zaradi mene...[smilie24]

lqto e , i kakto e kazal Heminguei -
"..Vsichko koeto edaleche ot moreto - e provinciq..." :))

Автор: zar   
Дата:   20-07-04 01:38

абе аз гледам из архивите на дира, че с хасел за някакви бири сме говорили, работата е там, че той има да ме черпи ама вече не помня за какво е било... ехееее кога беше това... абе веселба беше тогава... сега може да поразровя да намеря темата с предложената от мен изложба на клуба.... ама съм скромен а?
[smilie5]

Автор: lukcheto   
Дата:   20-07-04 09:31

Ще взема пак да се пострижа така...хехехе, само малко да ми порасне косата[smilie5]
[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]
Як ентусиазъм ни е гонел, че и сега ни гони, да се чудиш[smilie5] [smilie18] [smilie5]

Автор: jumbo   
Дата:   20-07-04 11:19

абе то и джуниъра е обещал да ме черпи 2 бири ама все се ослушва и идва като таман ще си ходя и съм се налял кат бидон с бира [beer] [beer] [beer]

Автор: junior   
Дата:   20-07-04 23:02

уууу верно бе баткиш... къф съм завеян.... е нема страшно 'се до ваканцията ще се сетя да ти се изчерпувам...[beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна