Автор: chovecheto
Дата: 22-02-06 18:23
Няма да ви занимавам с това дали снимките си заслужават наградите или не /поздравления за снимката и наградата на Зафтето/, ами искам да споделя моя случай.
Изпратих си снимки в конкурса, след известно време получих благодарствено писмо, че участвам и че "Ваша снимка е включена в изложбата на конкурса". Зарадвах се естествено, похвалих се и отидох с приятели на откриването. Но.. моя снимка нямаше изложена, което ме постави в ситуацията да обяснявам на приятелите "ами то там така пишеше....". Както и да е тръгнах си в доста кофти настроение.
Реших да се обадя в Канон-България и да проверя какъв е случая. Там един много любезен господин ми записа координатите и каза, че като направят разследването ще ми се обадят.
Вчера ми се обади една г-жа и ми обясни, че "Вашата снимка наистина е трябвало да участва, но при нареждането се оказало, че тематично/!!!/ не се връзвала с другите и затова...." и също "но тя пак е част от изложбата, и може някъде в провинцията да я покажеме"! Което ми прозвуча като пълна подигравка!
Извинявам се за дългия пост, но исках да го споделя с някой.
А пък догодина живот и здраве ще се старая да направя "по-темитична" снимка!![[shtrak]](https://photo-forum.net/forum/smileys/shtrak.gif)
|
|