Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Кукерландия в Ямбол - репортаж.
Автор: stefism   
Дата:   20-02-06 13:09

Здравейте,
Понеже администраторите гледам не са отразили събитието та затова ще кажа няколко думи за него.
Направих си труда да отида до Ямбол за събитието. От 10:00 часа беше парада на кукерите, а следобяд от 17:30 беше изложбата "КУКЕРЛАНДИЯ" в която съвсем скромно участваха и мои две снимки.
Мога да кажа, че като за първи път организаторите доста добре се бяха постарали. Аз съм доволен от събитието. Имаше доста хора, които напълниха залата. Парада пред общината в Ямбол беше по-малък по размери от този в Перник но въпреки това не му отстъпваше по пищност и веселие. Времето беше прекрасно - специално за случая. Журирането на снимките беше абсолютно обективно и наградите съвсем заслужено си отидоха по местата.
За жалост повечето от участниците в изложбата не присъстваха на събитието. Повечето снимки бяха от софийски автори, а на събитието от София бяхме само двама.
Аз лично искам да изкажа благодарност на организаторите за прекрасната идея и се надявам до година да бъде още по-добре и авторите на снимките да присъстват на това интересно мероприятие.

Отговори на това съобщение
 Re: Кукерландия в Ямбол - репортаж.
Автор: vizov   
Дата:   20-02-06 13:14

За съжаление и аз не можах да отида, въпреки голямото ми желание. Ще покажеш ли снимки от парада?

Автор: royal   
Дата:   20-02-06 13:22

a dali nqkade moje da namerim informaciq za nagradenite snimki i da gi vidim ... a za festivalite ne propuskaite i tozi v grad Razlog na 01.01 , opredeleno si zaslujava [smilie24] [smilie7]

Автор: джъмбо   
Дата:   20-02-06 13:28

аз не можах да отида защото бях зает за съжаление с представяне на фототехника на друго място
надявам се да отида през седмицата

Автор: loveforever   
Дата:   20-02-06 14:34

Искаше ми се да присъствам на събитието, но бях възпрепятстване. Въпреки това се надявам да успеем да посетим поне изложбата през седмицата.

Автор: vizov   
Дата:   20-02-06 16:40

Като ще ходите да се обадите [cool]
Все пак има ли снимките от изложбата някъде в интернет?

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   20-02-06 16:46

А снимки от самото тропане и скачане?[smilie5]
Аз бях забравил, и се сетих късно (петък). Сигурно щях да отида да поснимам.[shtrak]

Автор: vmk   
Дата:   20-02-06 16:56

До петък вечер си следях темата за Ямбол, никой от софия не се обади, че ще ходи.... Сега и аз чакам по нета да видя снимките.

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   20-02-06 16:57

Че що ти е някои да ходи[smilie8]
Ставаш...и заминаваш [smilie5]

Автор: vmk   
Дата:   20-02-06 17:09

Е сама до Ямбол...разколебах се

Автор: vaskoni   
Дата:   20-02-06 17:09

снимки има[smile] в изобилие! Аз до ден -два ще кача моите да ги видите.

първа  назад  1     всички  напред  последна