Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 lens adapter za HP 945?
Автор: mravunko   
Дата:   13-07-04 04:20

wyw kutiqta ima nqkakwi reklamni broshurki na nqkakwi lens i adapteri TIFFEN, ama iskat masa pari za tqh i imat publikuwani nqkakwi adresi samo w US i UK, koeto opredeleno ne me ustrojva...

nqkoj da znae kyde se prodwat w BG?

Отговори на това съобщение
 Re: lens adapter za HP 945?
Автор: Vatman   
Дата:   13-07-04 09:12

Няма да намериш. Минах по този път. Хващай някой добър стругар да ти направи.

Дата:   15-07-04 01:08

dobre, ako sluchajno mi donesat ot shtatite lens adapter... shte moga li da go polzwam s druga marka lens oswen s tazi na proizwoditelq na adaptera? primerno ako znam che mi trqbwa lens XX mm w diametyr i imam XX mm adapter, dali shte moga da gi polzwam zaedno?

Дата:   15-07-04 14:48

Ами зависи каква ти е резбата от страната на която се завинтват лещите/филтрите. Откъм апарата резбата ти трябва да е ф55 мм външна със стъпка 0.5 мм. Принципно тези адаптери се ползват повече за филтри, защото wide/tele лещите дават лоши резултати и според мен не си заслужава да се дават пари за тях. Ако имаш възможност вземи от някой и пробвай първо.

Дата:   16-07-04 04:13

namerih chowek, shte mi donese adapterche za moq aparat kym 43 ili 67 mm, ne znam koe ot dwete mi trqbwa... mojete li da me posywetwate, a obektiwa na aparata nqma rezba za montirane na leshti, a samo pragche, za koeto se zakacha kapachkata mu...

Дата:   16-07-04 09:25

Абе пич, я вземи си разучи апарата първо и после поствай тук. Лещите не се слагат на мястото на капачката. Трябва ти екстендер на резба 55 мм от едната страна, а от другата може да е различна и според нея си купуваш филтри и лещи.

първа  назад  1     всички  напред  последна