Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ретро Фото
Автор: ABDON   
Дата:   16-02-06 12:15

Здравейте
Трябват ми снимки от Ретро Фото - тези които ги има по курортите. Интересувам се основно от костюмите - видове, цветове, размери. Начини на работа, обработка на снимките.
До колкото ми е известно на пътническите кораби също се правят постановки с фонове/костюми така че снимки от там също ще ми бъдат полезни.

eMail: abdon84@yahoo.com

Ако има хора от Варна, които са работили в такова фото нека се обадят. Ако е възможно бих искал да се срещна с тях лично, за да поговорим. Почерпката е гарантирана ;)

Благодаря предварително

Отговори на това съобщение
 Re: Ретро Фото
Дата:   16-02-06 12:22

ПП. Снимки и скици на всякакви ретро костюми също биха могли да помогнат

Автор: niavaah   
Дата:   16-02-06 12:52

за бизнес...?[smilie19]
тук в бургас можеш да говориш с Вальо , на фотото под Х-л България, само че не му знам телефона..

Автор: fotografinq   
Дата:   16-02-06 13:10

Хубави костюми правеха в операта,ако обаче искаш да минеш тънко питай момите които учат моден дизайн.Дъщеря ми също е там ама при нея нямя да е евтино трябва да те хареса някое маце [smilie19]

Дата:   16-02-06 18:16

fotografinq: Вече бях в театъра/операта. Невероятни работи шият там, но без скица/снимка на костюма нищо не могат да направят ;)...Та затова търся снимки. Да мина тънко няма как да стане...ако ще се прави нещо ще трябват доста костюми, съответно сериозни шивачи - девойките които учат моден дизайн нямат съответния опит...пък за харесването - там е най-малкия проблем ;)

Продължавам събирането на информация ;)
Благодаря на изказалите мнение до момента [smilie25]

Автор: hose   
Дата:   16-02-06 19:13

ABDON - не разбрах къде е проблема - в театрите и оперите има сигурно няколко тона подобни костюми - можеш да ги взимаш и под наем, което не е лоша алтернатива, и без това предполагам се готвиш само за сезона на морето - който е 3-4 месеца

но ако решиш да шиеш - просто посочи кои ти харесват и те ще ти направят дубликат[smile]

Дата:   17-02-06 10:22

Не се готвя за сезона на морето и костюмите не ми трябват за 3-4 месеца, а за постоянна употреба. Ако беше толкова елементарно както ти си го описал досега да съм го направил...

ПП. Ако някой има готови костюми за продажба да пише на мейла

Публикацията е редактирана (17-02-06 14:19)

първа  назад  1     всички  напред  последна