Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Kak da izbera megdu miniDV i DVD kamera
Автор: swetyya   
Дата:   16-02-06 11:56

Iskam da si kupia kamera no iskam neshto kompaktno i ne tolkova profesionalno naistina iskam kamera otdavna i sum gotova da dam i 800$ stiga da si zaslugava!No naistina sum razdvoena iskam neshto novo i lesno sled tova za obrabotka.Problema e che DVD camerata izglegda dosta neprivetlivo.Imam i malki kolebania v proizvoditelia Sony,Panasonic ili Canon.
M[smile] ersi

Отговори на това съобщение
 Re: Kak da izbera megdu miniDV i DVD kamera
Автор: Todd   
Дата:   16-02-06 12:05

Подкарай ги на " ала , бала ницааа- турска паница ........." и на която се падне .
По същия начин и за производителя и си в бизнеса !!!!
[shtrak] [shtrak] [shtrak]

Автор: sipey   
Дата:   16-02-06 14:38

При камерите производителите са така:
1. Сони
2. Канон
3. Панасоник

При Мини-ДВ има значение какви касетки изпозлзваш - качеството на касетките се отразява на качеството на картинката - това го знам от професионални оператори.
За ДВД не мога нищо да кажа - нямам опит с такива камери.

Автор: dimmby   
Дата:   16-02-06 14:58

Понеже питаш как да избереш камера, съвет от мен. Отиваш в магазина, примерно Техномаркет, харесваш няколко модела, искай да ги тестваш, по принцип се цупят за това, но настоявай. Сложи камерата на auto снимай на възможно най-тъмното място в магазина и ако попаднеш на модел който не размазва образа вземай него. Търси с матрица 1/4", повечето са на 1/6", говоря за рамера на CCD-то.

Автор: moiamilost   
Дата:   16-02-06 16:11

http://www.camcorderinfo.com/ratings.php [smilie24]

Автор: vga   
Дата:   16-02-06 16:26

аз бих взел Optura 600-има я в рейтинга даден от moiamilost по-горе.таман се вписва в ценовата ти категория която си готова да покриеш.

Автор: gbdesign   
Дата:   16-02-06 17:07

Сони, ЖейВиСи или Панасоник.... Да ме извиняват канонци, но пот 4000 лв. камерките им са с ужасна картинка. А камерите, които записват на DVD се оказаха голямо недоразумение. Аз бих ти препоръчал горещо - Сони!!! На тъмно се държат най-добре, имат невероятен стабилизатор, дисплея им е с висока резолюция и е тъч скрийн.
Дори имат и инфрачервен прожектор, с който може да се снима до 2-3 метра на пълна тъмнина.[beer]

Автор: krassimire   
Дата:   16-02-06 17:42

Ако не ти е спешно/наложително да купиш сега, изчакай да поевтинеят High Definition камерите, щото сегашните са пълни боклуци.в сравнение с тях.

Дата:   16-02-06 18:58

Naistina niakoi ot suvetite sa mnogo dobri i vi blagodaria!Az ponachalo ne burzam no vse pak iskam da si izbera neshto koeto naistina si zaslugava.Izchetah dosta info i moga da kaga che vsichki preporuchvat MiniDV pred DVD!No da si priznaia na model neuspiah da se spra.Kakto kazah i predi iskam kompaktna kamera a tezi s 3ccd sa dosta tromavki.Suglasna sum za Sony te naistina imat dobro noshtno video Za Canon kazvat che po evtinite modeli ne sa spoluchlivi no vsichki sa na mnenie che Panasonic imat naistina zabelezitelno kachestvo![smilie11]

Автор: slavoart   
Дата:   16-02-06 19:07

ne si kupuvai DVD CAM!!! vse o6te nqma tradicii v tozi format,sravnitelno nov e i dosta hora izpi6tqha s izbarzaniqt si izbor! digitalnata kasetka minidv e klasika i nadejden nositel!!! vskq tv v bg se e naso4ilala imenno kam tozi format. a kolkoto do markata -samo SONY!!! izbqgvai jvc isklu4itelno mnogo defekti davat tehnite kameri i magnetofoni,v4era govorih s korespondenta na bnt v kardjali i toi mi se oplaka 4e i negovata e zdala bagaja.li4nata mi kemara e sony minidv i ve4e 6-ta godina raboti bezupre4no. uspeh!!!!!!!

Дата:   16-02-06 19:16

Kakvo shte kagete za panasonic PV-GS35?

Дата:   16-02-06 20:09

http://www.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09014515
Тази играчка ми скри топката[smilie24]

Дата:   16-02-06 20:21

http://www.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09014457
naistina mnogo dobro reshenie[smilie24]

Дата:   16-02-06 20:37

Публикацията е редактирана (17-02-06 10:15)

Дата:   16-02-06 20:42

Dobra e ama izglegda mnogo slogna za men[smile]

Автор: siluet   
Дата:   17-02-06 10:05

И аз съм пред избора на нова цифрова камера единствено ме притеснява един въпрос с който не съм на ясно, предстои ми заминаване за Канада (за постоянно надявам се)и незнам дали камерите могат да се ползват и на двата стандарта PAL и NTSC. Имат ли опция да се избира на какъв стандарт да записват? Моля запознатите да помогнат! Иначе от там ще е по-евтино да си купя, но децата растат и ще изпусна много ценни моменти от живота им, ако чакам да заминем.

Публикацията е редактирана (17-02-06 10:06)

Автор: krassimire   
Дата:   17-02-06 10:14

silent, като ще ходиш в Канада, купи си камера там [smile]

Дата:   17-02-06 10:17

siluet
В Канада бачкат само на NTSC, ако си купиш камера тук там ще ти е неисползваема.... и обратното важи.... а на всичкото отгоре бачкат и на 110 волта[smilie2]

Автор: ancho   
Дата:   17-02-06 11:01

Аз си купих Сони записващо на ДВД.
За сега съм заснел само 2 диска. Всеки е по половин час.
Доволен съм.

Автор: siluet   
Дата:   17-02-06 14:39

За напрежението знам че адапторите на повечето камери стават и за 110 и за 220 V, а не ми е ясно записа ли е в PAL / NTSC или аналоговия сигнал който излиза от камерата към TV-то е PAL/NTSC?!! [smilie11]

Автор: dimmby   
Дата:   17-02-06 14:47

[smilie3] Ако смяташ да оставаш в Канада, купи си камерата от там, и записа и възпроизвеждането е на NTSC, което ще рече че ако се върнеш някога тук няма да можеш да ги гледаш никъде тъй като у нас телевизионната система е PAL, освен ако не ги дадеш на някои колеги които да ти ги конвертират от NTSC на PAL. Иначе PAL стандарта се води по-качествен от NTSC, но да не навлизаме в подробности.:-)

първа  назад  1     всички  напред  последна