Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Kak se raboti s ProShow???
Автор: snejika_   
Дата:   11-02-06 03:14

Molq ako moje da me svetnete po vuprosa kak se pravi zoom na snimkite + kak da si mahna v nachaloto introto ProShow, che drazni adski mnogo. Mersi predvaritelno[smilie3]

Отговори на това съобщение
 Re: Kak se raboti s ProShow???
Автор: Георги   
Дата:   11-02-06 08:24

RTFM :D

Автор: nemchev   
Дата:   11-02-06 09:40

как се маха тва в началото не знам...а зума се прави като кликнеш два пъти върху снимката дето искаш да се зумва се отваря в по-голям екран и там си пише от каде да започва зума и къде да свърши...дано ме разбра

Автор: ejko   
Дата:   11-02-06 09:56

Тези зумове на снимки хич не ги позвай! По семлички нещата са по хубави! А за интрото аз мойто го махнах така май: Executable-Shows и от там отмяташ Include Intro Shows, като отмяташ значи да махнеш човката! Май нещо такова беше, но не съм 100% сигурен!!!

Дата:   11-02-06 09:59

що па да не ги ползва...аз имам един слайд сс снимки от ревюта и много готино става със зум-а

Дата:   11-02-06 10:33

добре, добре... да ги ползва! Аз си изказах мнение! Това е... За ревюта може и да е ОК, нали на тях целта им е да са претруфени и "бляскави":) Просто от слайдовете който съм гледал и от тези, който съм харесал съм си извадил този извод! Иначе много ми прилича на "Бразди" от едно време! Ама няма лощо де..., всичкое въпрос на вкус...

Дата:   11-02-06 11:27

прав си...за това автора може да се излага самоинциативни или да не го прави...просто попита и който знае да каже....мир да има[beer]

Дата:   11-02-06 11:33

Аз квот знаех казах... и ти така!
Мир[beer]

Автор: snejika_   
Дата:   11-02-06 17:29

Thanks, na vsichki, uspqh sus zoom-a , ama za introto oshte se divq kak da go opravq[smilie10]

Автор: vladimir666   
Дата:   11-02-06 17:45

На мен пък по средата на снимките ми седи една лента с името на програмата . То това , защото цъкам на безплатната версия . [smilie2]

Автор: alexstudio   
Дата:   12-02-06 18:12

Tryabva ti kraknatata versiya za da nyama lenta s logoto.....

първа  назад  1     всички  напред  последна