Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Запитване за Compu Trekker Plus AW на Lowe pro
Автор: cooler   
Дата:   06-02-06 17:55

Някой в София или близките градове има ли този модел фото раница? Става въпрос да бвде използвана за 1-2 дни с цел сваляне на кройката й без да бъде нарушавана целоста й по какъвто и да е начин.

Отговори на това съобщение
 Re: Запитване за Compu Trekker Plus AW на Lowe pro
Автор: Otvorenia   
Дата:   06-02-06 18:21

Имат я в "Коника Минолта" срещу НДК вижда се през витрината. Бързо ли ще се вземе мярка? Ако е бързо може да се уреди нещо.
Ако я има на пл.Славейков в КОДАК фото ,то там нямам проблем може и часове да се мотаете с вземането на мярката.

Дата:   07-02-06 00:30

Дай връзка ако имаш.

Автор: джъмбо   
Дата:   07-02-06 00:33

а не мислите ли че на хората внасящи лове про и при това на добри цени ще им е много приятно това упражнение???

Дата:   07-02-06 09:13

Знаеш ли колко ми дреме? Ако можех и доста по-неприятни неща щях да извърша. Кажи нещо по същество. Знам че си фирмен от горе до долу, но аз 400 лева за раница не давам. А като си се загрижил за лове про да те питам знаеш ли за лицето с прякор PANZER? Ако не, да ти кажа че това е и търговската му марка и от доста години черпи вдъхновение от лове. Доста голяма част от хората в кино индустрията са оборудвани с неща шити от него.

Дата:   07-02-06 09:29

много добре знам за панцер и съм виждал продукцията и да ти кажа не съм много възхитен от нея като качество и изпълнение

с чаната лове про ме е валял не веднъж проливен дъжд и като бях на една лодка в средиземно море бе потопена изцяло от вода и въпреки това не пусна и грам вода

а и точно избраният модел от теб модел струва 250 лв а не 400 така че....

Дата:   07-02-06 10:09

Той с това се прослави. Почна да претупва нещата и отебава клиенти. Това че твойта чанта не е пропуснала ме радва, но не мисля че е недостижимо. Има лепени шевове, промазани платове и т.н. За цената сигурно си прав. 400 лева струва един модел на Тамрак. Него цитирах. И не напразно се дразня щото ти сам знаеш колко би струвал отвъд голямата вода.[beer]

Автор: sd   
Дата:   07-02-06 10:58

За кой модел на Lowepro става въпрос и колко би струвал отвъд голямата вода?

Автор: muu   
Дата:   07-02-06 11:03

coolere ,az si vzeh compu trak i tn za 180lv...
sabira mi vsi4ko laika + laptopa ...mnoogo sum dovolen!nqma smisul da se poru4va na jazza pri nali4ieto na takiva produkti,cenata e gore dolo dopustima...

Дата:   07-02-06 11:11

Например - compu trekker AW
http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=292331&is=REG&addedTroughType=categoryNavigation

129,95 $ в B&H. При курс 1,65 = 214 лв.

наша /на официалния дистрибутор на Lowepro за България/ препоръчителна цена - 183 лв. с ДДС

И КАКВО ПРАВИМ? ДА ВДИГНЕМ ЦЕНИТЕ, ЗА ДА ГИ ИЗРАВНИМ С ТЕЗИ ОТВЪД ГОЛЯМАТА ВОДА. АКО ИСКАТЕ АЗ ЛИЧНО НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ! И МОГА ДА ГО НАПРАВЯ!

Автор: ecobo   
Дата:   07-02-06 11:20

Да шиеш раница е горе-долу като сам да изработиш обектив. Аз не бих направил подобен опит.

Между другото, имам КомпуТрекер Плюс - при цена 240 лв с ДДС е направо без пари за качеството на изработката и материалите.

Автор: Sidewinder   
Дата:   07-02-06 11:44

Шил съм раници.Преди около 20-на години в Русия.По простичката причина, че по онова време перестройка имаше, но раници - не.Шиехме и спални чували - защото руските бяха като българските - огромни и непотребни. Мога да кажа само: нямаш шанс да направиш раница с качеството на гореспоменатите на по-ниска цена.Ще направиш камара компромиси, а и голяма част от технолигиите едва ли ще са ти достъпни( ако пък са достъпни, на каква цена?). Между другото,замислял ли си се какъв процент от цената на цялото ти оборудване се пада на раницата, която трябва да го пази?

Автор: pmartinov   
Дата:   07-02-06 11:50

sd

Цените ви са много добри !

Надявам се скоро време да имате и по-голяма гама от чантички /кейс/ за различни обективи.
И избор на цвят за раници чанти.

Наскоро си взех Mikro Trekker 200 за 114 лв и съм много доволен!Тук си ползвам гаранцията !

Ето и цената в B&H:

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=199512&is=REG&addedTroughType=categoryNavigation

60$+9% такси=65,4 по 1,65= 108 лв.

За 6 лева ли ще говорим ?

Практиката показва че всичко сътворено на принципа умелъе руки е не само по-скъпо ,но и с много ниско качество като краен продукт.За външен вид и дизаин ме е страх изобщо да си помисля . . .[smilie8]

Автор: djidji   
Дата:   07-02-06 12:03

cooler, не съм предполагал, че точно ти би се метнал да си правиш чанта за 200лв, ама щом те влече... То и аз някой път вадя поялника и почвам да си лепя разни джунджурийки..направи си сам е девиза на всеки хакер, но не знаех, че теб те влече шев и кройка.
[smilie5]
Между другото имаш ли някой средноформатен фишай, искам да го разглобя и да му взема кройката, ще почерпя.

Дата:   07-02-06 12:11

Ecobo, това сравнение не е подходящо. Ако ще си правиш сам обектив, най-много да си направиш pin hole. Колкото до качеството, аз не бих тръгнал да се занимавам ако ще правя компромиси. Но трябва да призная че не се бях интересувал от подробности за дистрибуцията тук. sd ме кара да се замисля сериозно. Бях доста нервиран на цената на един Тамрак и за това ги сложих под общ знаменател. Но при всички случаи тези пичове работят много добре и скоро ще предложат една не толкова специализирана раница, но пак с доста сериозни изисквания. Може да я донеса на някоя среща за да добиете представа когато я подготвят. Добре да се знае че има кой да прави и поръчкови изпълнения и то на ниво.

Автор: n1x0n   
Дата:   07-02-06 12:24

За да стане добра чанта, трябват добри материали, които в цял свят са на едни пари и технология за изработка, която в цял свят отнема едно и също време. Не вярвам че на нашия бай Пешо времето му е по евтино от това на бай Дън Сяопин в Китай, което значи че намалението в цената ще е относително малко.

НО... голямо НО! [smile]

С най-голямо удоволствие бих поръчвал калъфи за стативи, осветителни тела и студийни аксесоари, каквито никой не внася.

Автор: ejko   
Дата:   07-02-06 12:36

Е то про-защитена раница няма да стане, но може да стане нещо! На мен например не ми трябва раница, която да плува, а такава, която да не пуска като вали дъжд както го прави по нашите ширини! а това май не е много трудно, защото и раницата ми за скейтботд ELEMENT не пуска като вали, дори и да има торнадо на 10 мили от мен! Може на някой да му трябва такава същата, но с нужните отделения за апарат, обективи и лаптоп!
Аз ако имах бих ви дал да пробваме! Може хората да са добри и да си намерят призвание:) Жалко че не мога да ви помогна! Стоев нямаше ли такава? Той би се навил сигурно и само за бъзика...

Автор: hash   
Дата:   08-02-06 21:34

sd: на мен адски ми се иска да почнете да внасяте и Канон вие :)

Автор: sipey   
Дата:   09-02-06 15:35

sd,

Мога ли да те питам внасяте ли Off Trail 1/2 моделите? Понеже не ги видях в сайта на фотолан, а си търся точно този модел.

Off Trail 1

Дата:   09-02-06 16:09

аз съм си харесал един водоустойчив модел с резервоар за 1.5 л течност
например джин с тоник и лед
и смукателна тръбичка [smilie5]

Дата:   09-02-06 17:17

sipey: идват Off Trail 2 - за съжаление тези модели не се търсят много на нашия пазар - имам едни ориони така си седят в склада - а единична бройка по поръчка не става - имам минимални количества за поръчка

Автор: sipey   
Дата:   13-02-06 13:43

По принцип Topload Zoom или Off Trail 1 ме интересуват, но ги няма в сайта на фотолан като налични - ще отида да видя на място.
Писах ти мейл.

Автор: SLR   
Дата:   13-02-06 16:06

Това със шиенето на раница ми звучи малко като една друга идея,дето един форумец искаше да си прави Батери Пак от фибростъкло[smilie18][smilie18][smilie18]

Публикацията е редактирана (13-02-06 16:13)

първа  назад  1     всички  напред  последна