Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Трудно ли е да се направи лесно?!
Автор: diandimov   
Дата:   05-02-06 05:46

Всеизвестно е колко време отнема да преместиш една снимка в "Любими". Най- вече връщането назад. Не може ли просто:

1. Да има опция "Връщане към снимката" + "Връщане към албума", но на същата снимка. Или когато добавиш снимка просто да се отваря прозорец, като на гласуването. За малко. Елементарно е. Че си добавил еди кво си към Любими.

Иначе, по принцип, аз си кликвам десен и ги складирам във фаила "Stolen goods from the FF", но понякога се налага да вкараш снимката в Любими за да разбереш ответа на свой коментар. Незаядлив, нали.

2. Защо не изскача от дясната страна - и без това има толковя място на екрана - линк "Маркирайте автора като ценен" + при всяко логване да ти се явяват новите снимки от маркираните автори?!

3. Не може ли да се направи прозорец "Иди на ........... страница".
Много често като разглеждам албума нещо запича и след рестартирането съм пак на страница 1, а съм бил до 78 примерно...

Нека просто си пестим времето!

Благодаря!

Отговори на това съобщение
 Re: Трудно ли е да се направи лесно?!
Автор: diandimov   
Дата:   05-02-06 07:31

Това , което забравих - не може ли да се направи така че като отвориш една снимка от тъмбовете, да си караш със стрелка все така, с отворени снимки. Като в Nero примерно. Без да се налага да отваряш и затваряш непрекъснато.

По- ефективно е!

Re: Трудно ли е да се направи лесно?!
Автор: joro35   
Дата:   05-02-06 10:31

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна