Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Andreas Bitesnich
Автор: didiken   
Дата:   02-02-06 20:05

добро, доста добро!

http://www.bitesnich.com/index2.html

[smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: Andreas Bitesnich
Автор: Pulsar   
Дата:   02-02-06 22:17

е, това е човекът, ТОВА Е !!!
гледам го как снима за "МАХ" от 100 години, ето НИ идеал за актова фотография !!!

Автор: tinman   
Дата:   02-02-06 23:34

Според мен има 2 вида актова фотография. Тази при която се показва голо тяло заради самото тяло и тази, при която голото тяло е само метафора. Не че е лош, но горния фотограф е от първия вид.

Автор: carissima   
Дата:   03-02-06 13:37

didiken [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: zoomaniak   
Дата:   03-02-06 13:45

не ме кефи [smilie23] голото тяло е вече толкова изтъркана материя - че направо .... [smilie23]

Автор: mggeorgiev   
Дата:   03-02-06 14:11

Едва ли някога голото тяло ще е изтъркана материя, особено заснето по такъв начин!

Автор: chukov   
Дата:   03-02-06 14:17

Има много готини работи тоя

Виждал съм много календари на teNeues с негови неща.

За мен са добри неща.

Автор: snejika_   
Дата:   03-02-06 15:45

zoomaniak su6toto moje da se kaje za vsqka edna materiq. Snimkite sa dobri[smilie24] [shtrak] [ezik]

Автор: aemon   
Дата:   03-02-06 15:49

и мен не ме кефи. както повечето австрийски фотографи - супер техника, но излъчването нещо го няма...

Автор: zoomaniak   
Дата:   03-02-06 16:22

Какво е за вас човешкото тяло. Кристална ваза, която всеки показва на гостите си. Скъп порцелан, в който на велики празници сипвате кафето на гостите си. И когато загубите скъпоценностите си - ревете.

Какво е за вас човешкото тяло. Красота - без излъчване. Красота навирана ни до болка в очите. Красота поддържана по изкуствен начин.

Парчета красиви меса, които не ми говорят нищо.

Какво е за вас човешкото тяло. Ако някой покаже тука такива фотки мога да Ви кажа още от сега какви ще са коментарите Ви....

Какво е за вас човешкото тяло. Как ни говори то - тялото.

Съвършенното тяло - без значение мъж или жена. Сякаш адам и ева са слезли и оживяли в този порцеланен свят.

Това ли е обществото ни. Ходещи живи манекени.....

Не харесвам такива автори....

Но и не преча на хората да си творят, който както намери - ама не ми хвалете некви кумири....

Мир вам.

Автор: nols   
Дата:   03-02-06 23:35

интересно

Автор: carissima   
Дата:   03-02-06 23:48

Eeee zoo, pak filosofstvash[smile] [ezik]

Neznam kakvo da kaja, az ne razbiram mnogo ot fotografiq i sum tuk, za da se ucha gledaiki po-dobrite ot men. I tui kato ponqkoga si mislq, che tova ne mi e dostatuchno gledam i izvun foruma. Tozi avtor mi haresva i na men snimkite mu mi vuzdeistvat polojitelno. I da, obshtestvoto ni E hodeshti jivi manekenki, vse pak jiveem v XXI- vek - vreme na izkustvena krasota, plastichna hirurgiq, markovo obleklo i t.n. Bqh gledala predi godini nqkakvi snimki na baba mi i chestno da ti kaja mi haresaha, ama neshtata vse pak se razvivat[smile] Off aide spiram che i az zapochnah da filosofstvam, a kato prekalq i pochvam da ne se razbiram[smilie18]

Gledaite, presqvaite i se uchete ot avtorite, koito haresvate[shtrak]

Автор: athom   
Дата:   03-02-06 23:55

Мазните женски и мъжки тела не ме кефят.

Иначе имам колекция с негови снимки, повечето ЧБ...в едни пясъци, едни храсти, едни чудесии...красиви жени...

Абе хубава работа...натурална и ненатрапваща се женственост и красота.

Лъскавиите от сайта му не ми харесват.

[beer] [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна