Автор: todorov
Дата: 03-02-06 09:41
Спомних си един анимационен филм, дето главния герой все викаше - КО СТАА?
Та и аз да питам - КО СТАА?
Ни вопъл, ни стон! Само догадки и разни изфабрикувани снимчици на 400Д, 450Д, 3000Д и др. тем подобни, с елементарни послания "на ухо" и т.н.
Преди малко гледам Пентакса анонсирали DL2. Бравос! Така се прави - туряш 2 наместо 1, две-три козмитечни промени и айде бакалъм. Пък и корпоративно се развиват - далавер инпекс със Самсунг /няма лошо/.
Ето и Олимпийците се разшаваха - туриха въртящ се дисплей и лайф кво беше и кръстиха Е300 на Е330. Работят хората, не е шега работата.
Коника-Минолтата пък тъкмо зарадваха целия сапунджийски народ, че ще може да си купи евтинко ДСЛР-че с антишейкче и така да спести от обективи, и взеха, че показаха среден пръст на целокупния потребител. Е, не съвсем - прехвърлиха вината на Сони!
Даже иначе мълчаливите Никонци поотпуснаха устите - най-напред казаха че ще си развиват ДХ-а и пуснаха Д200, после пък нещо рекаха че и фул-фрейма не е за изпускане, ама ей така с половин уста. Да се чуди човек кво да прави ...
А Канон ... ех, Канон ... 5Д и след това...Ъ... цип на устата.
Тарикати! 350Д все още се харчи като топъл хляб, 5Д също. Макар, че ако се довериш на дпревюто Д200, че даже и Д50 се харчи по-добре от 5Д. Въпреки това, защо да не изстискат макса на далаверата. То и аз да съм ... това ще направя.
Чакам! Поне аз лично де ... Не че съм се разбързал занякъде ...
Тва май беше за зоната ... ама карай ... то автоматично ще си иде там
|
|