Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 lens adapter за Canon??
Автор: Viper   
Дата:   10-07-04 13:58

Може ли някой да ми каже къде мога да намеря Canon LA-DC52C Conversion Lens Adapter за Canon A75 и на каква цена?А също и лещи.Чета из форума,че mashine_head продавал такъв,само че миналата година [smile] ...mashine_head,ако предложението още важи,драсни един mail.[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: lens adapter за Canon??
Автор: GenaDP   
Дата:   10-07-04 14:14

Могат да се намерят в магазина. Цената я пише до съответния артикул.

напр. тук

Автор: Viper   
Дата:   10-07-04 14:22

GenaDP,аз питам за БГ.Или за втора употреба ако някой продава.Иначе мога да си ги купя от B&H както направих с апарата,но след около 6 месеца.

Автор: stoevmobile   
Дата:   10-07-04 14:26

Що не пратиш мейл на MKraeva@computer2000.bg . Да не им правя реклама или антиреклама, ама за моето канонче от там си поръчах адаптера и телеконвертера, само че от друг продавач/(дилър?) Най-малко може би ще те светнат за цената (ако преценят, че си купувач - аз питах преди месеци за новият фотопринтер на Epson, ама до ден днешен няма отговор).[smilie22] иначе има още сума ти продавачи на канони, може да ги издириш дори и от 911.bg Free Market.

Автор: machine_head   
Дата:   10-07-04 19:21

тц продадох го.

Автор: lipovanski   
Дата:   12-07-04 14:21

Az predi 2-3 meseca pra6tah mail do Cantek za su6tite aksesoari i mi otgovoriha tova:

Lens adapter(LA-DC52C) - 40 lv bez DDS
Wide Converter(WC-DC52C) - 185 lv bez DDS
Tele Converter(TC-DC52C - 221 lv bez DDS

Dostavkata e do 20 dni,predpla6ta se 4ast ot sumata.

Do stoevmobile: kakuv printer Epson te interesuva?

Автор: 5ko   
Дата:   12-07-04 18:43

Във фото кодак на Славейков гледах адаптер.въртят ми се някакви 58 лева ама не съм сигурен.

Автор: stoevmobile   
Дата:   12-07-04 20:29

Re: Lipovanski

Epson Stylos Photo 2200,бил от много добрите за фотографски цели,похвалиха ми го, ама видях му цената в интернет и изревах, вече забравих за него, не е за любител.
Повода да спомена за питането за принтера е, че обикновено търговците не жалят усилия да отговорят на запитвания за нещо, дето предлагат. Рядко не се получават отговори. Нейсе.....[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна