Автор: penchev79
Дата: 03-02-06 11:10
Благодаря на всички включили се по темата.
Имам още някои дребни въпроси:
1. Към Каравелов - "използва се само с хартия, не Resin Coated, а с Fibre Based." ми аз като имам ФОХАР де да знам към коя категория принадлежи ?
2. Към asahi :
- плата не може да се сваля или поне на пръв поглед така ми се струва, но няма проблем, изпрах го така както си е и после даже пуснах пресата сама да си се изсуши, поне това си беше далавера
- относно металните листове, може да звучи странно (а може би не?), но ми се струва че са различно гладки или се заблуждавам? ако е така - за какво се ползват различните листа, а ако не е така - защо са ми толкова много ? :)
- Мога ли, както имам няколко листа, да ги заредя всичките със снимки, после просто слагам лист на горещата преса за определено време, махам листа със снимките, зареждам следващия, а този който съм извадил го оставям на масата докато снимките сами се отлепят? или докрай трябва да си е в пресата?
Помня че в 3-ти клас в кръжока по фото някак си като сушахме снимките ги оставяхме в 1 момент те сами да се отлепят и леко подскачаха нагоре, ама съм забравил..
3. Към flashman - в кой момент трябва да откача "пердето" или да си седи докрая затиснато?
Иначе и аз исках отдавна да съм я пробвал вече пресата, ама нямаше кога - работа, финанси, проблеми и т.н. сещаш се. Но сега няма прошка хехе
asahi и karavelov да кажат кога ще ги черпя бира, а flashman ако има път към София също да се обади
|
|