Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Снимки и рейтинг
Автор: hans78   
Дата:   31-01-06 21:14

Следя от доста време форума, но забелязвам интересна тенденция сякаш. Няоклко дни подред отварям Рейтинг А и от 12 снимки минимум 7-8 са цици, дупета, бедра и подобни. Питам се това ли е наистина фотографията и това ли са най-стойностните снимки тук? Споделете мнение...

Отговори на това съобщение
 Re: Снимки и рейтинг
Автор: koceto   
Дата:   31-01-06 21:17

това също е фотография, в някои случай доста пчеливша...

Автор: pepi   
Дата:   31-01-06 21:21

Натискаш втора страница и там са само 3-4,натискаш трета страница и може въобще да няма,съответно почваш да разглеждаш от там...

Автор: ejko   
Дата:   31-01-06 21:23

Е по добре е от преди! По едно време само бебета, котки и цветя имаше! Не че не харесвам някое от двете, но все пак....[smilie8]

Автор: joro35   
Дата:   31-01-06 21:24

факт е, че "Голо тяло" събират най-много точки и аз се чудя.

Автор: navy   
Дата:   31-01-06 21:37

В секса му е майката бе, не го ли стопли!

В тоя живот каквото забодеш на вилицата и на оная работа - тва ще ти остане!

[beer]

Автор: baenas   
Дата:   31-01-06 21:43

аз съм се примирил... ако видя на страницата цици и дупета след мене, знам че след малко ще им дишам праха... да кажем такава ни е природата: и аз първо това отварям... ама има чикиджии, които само това гледат и гласуват за модела, а не за снимката. яд ме е като хубави снимки остават някъде назад заради кьопави гъзове, ама... не ми остава нищо друго, освен да се старая да си направя максимално хубави снимките в жанра, в който съм решил да работя.

Автор: C41   
Дата:   31-01-06 21:45

Това, забоденото на вилицата, за жалост не остава...
Остава нещо забодено на оная работа.
И фотографията...[smilie21]
[smilie24]
[shtrak]
[beer]

Автор: SHAZY   
Дата:   31-01-06 21:49

Какъвто форума, такъв и рейтинга. Уви.

Автор: darksorrow   
Дата:   31-01-06 21:53

а който го притеснява - не е вързан за този домейн, мисля... [smilie23]

Автор: boni   
Дата:   31-01-06 22:03

http://altphotos.com/
ей тука са по-качествени циците, дупетата и бедрата, ходете да се учите.
Мине се не мине и някой без грам инфо в профила и без нито една покзана снимка, започва да разсъждава защо така или иначе било във Фото Форум....

П.П - Не ви ли втръсна всяка седмица по 3 пъти да дъвчете тази тема?

Автор: hans78   
Дата:   31-01-06 22:04

baenas, и мен за това ме е яд. Има найстина адски добри неща в голо тяло, просто пипнати ама много майсторски. Но мисълта ми е, че що се появи голичко, качествата на снимката не се гледат толкова. Иначе че секса движи света си го знаем. Ама тук търсим малко духовна храна, емоции, поне ниво над секса в нашата ценностна система. Пък кой знае, всеки търси различно де...

Автор: Chayka   
Дата:   01-02-06 18:08

Това за грамовете изобщо не го разбирам! Както посещаваме музеи и галерии, без да сме художници непременно, така можеш да обичаш и фотографията и без да си снимал кой знае колко. Схващам Фото-форума като именно такова място, където очакваш и в повечето случаи намираш добре направени снимки от бг момичета и момчета. Но когато някой, регистриран на 16.01.2006, с 4 снимки в профила си, изведнъж получава рейтинг 581, съгласете се, че не е съвсем нормално. Имам предвид скандалния според мен случай с [/https://photo-forum.net/i/268858&OFFSET=6&PERIOD=3] Благодарение на renom се разбира, че моделът Мария [http://content.gallerygalore.net/mpl-studios/maria/]при нашия човек се е превърнал в Лиана, но това пречи ли му на рейтинга? Не!!! Така че още по-гадно е, когато оценки, внимание, коментарии получават цици и пъпове, които даже са снети от друг. Прочетете коментарите там и ще се убедите колко е прав Ханс:) За първи път пиша в форума, затова моля да ме извините, но за мен е недопустима защитата на цицоманите за автора, довела до намеса на администратора и т.н и отстраняването на коментар на jennyfer, само защото се е осмелила да си каже мнението.

Автор: Delchev   
Дата:   01-02-06 18:20

съжалявам, ама не мога да се въздържа...

КОЙ КАЗА... ЦИЦИИИИИИИИИИИИ!!!

[smile] [smile] [smile] [smile]

П.С. тъй като много, ама много рядко нещо в галерията Голо тяло ми харесва нито гледам там, нито пускам там, нито пък гласувам за снимки от там - малкото изключения съм си ги добавил в Любими...

Автор: doktora   
Дата:   01-02-06 18:27

Това иска масата,а пък другото,в голяма степен е:Аз на теб-ти на мене![smilie23] Снимай си и да не ти пука[beer]

Дата:   01-02-06 18:28

мисля, че споделеното от chayka е още един солиден аргумент в полза на това под снимките да има имена на авторите... но едва ли има по-голям аргумент от бизнесинтереса, който повелява друго

Автор: J0R0   
Дата:   01-02-06 18:40

Не виждам пък изобщо какво общо имат имената на авторите с това, че някой краде снимки от други сайтове и ги пуска тук?

Профилът на този автор е деактивиран, крадените снимки са изтрити.

А колкото до рейтингите - има за всички.
Има снимки и за масовия вкус, има и по-елитарни неща.
Всеки може да намери лесно това, което търси.

Сайтът е за всички!

Автор: Todd   
Дата:   01-02-06 18:50

М'че я погледни Плейбой и подобните какви продажби имат ???
Ко им е на голите женски тела ???? Особено кога са снимани като хората .
Хляб и зрелища са казали древните !!!
А зрелищата не са ТОВА !!!

Дата:   01-02-06 19:00

жоро, аз каквото имах да казвам вече съм го казвал... живи и здрави...

първа  назад  1     всички  напред  последна